Horoscop 6 decembrie. Ce au primit zodiile de Moş Nicoale: Conjunctura îţi este favorabilă, mai ales dimineaţa

BERBEC În jungla de beton în care trăieşti și muncești sunt capcane! Naivitatea ta de berbecel duios şi cârlionţat te face să fii uneori păcălit. Astăzi trebuie să fii foarte atent la propunerile care ţi se fac! Mai ales dacă este vorba despre un parteneriat în afaceri, trebuie să fii foarte atent la toți termenii, la toate nuanțele, afacerile se bazează pe competență nu pe naivitatea berbecească.

TAUR O zi de Sf. Nicolae plăcută! La serviciu mai mulţi Nae şi Nicole te invită la o mică petrecere. Noroc că şi şeful este Nae! Dar petrecerea poate fi considerată un fel de „team building”! Așa că astăzi nu prea ai chef de lucru, oricum nu aveai lucrări pe drumul critic. Observă cu atenție cum se grupează colegii în timpul micii petreceri.

GEMENI Ai fost pe lista lui Moş Nicolae! Ai primit un cadou! Cu toate că se pare că eşti în criză de timp, astăzi reuşeşti să te găseşti la locul potrivit şi la momentul indicat, salvând situaţia! Se pare că posezi darul teleportării, dar de vină este rapiditatea ta de argint viu, care te face să pari că ești în două locuri în același timp. Asta exceptând traficul din București care te face să fii ca broasca țestoasă din pilda, sofismul cu iepurele.

Horoscop 6 decembrie. Ce au primit zodiile de Moş Nicoale: Conjunctura îţi este favorabilă, mai ales dimineaţa

RAC Eşti mulţumit pentru că Moş Nicolae a trecut pe la cizmuliţele tale! În limite acceptabile şi decente, astăzi poţi să reuşeşti în mai tot ce faci, deoarece ai o conjunctură favorabilă. La serviciu trebuie să te stăpânești să faci remarci acide despre activitatea și îmbrăcămintea colegilor și mai ales, colegelor. Nu cumpăra, nu vinde, decât dacă nu ai încotro, poate că este meseria ta, ești vânzător!

LEU Astăzi ai o zi plină de surprize şi evenimente drăguţe. Este şi o mică perecere de Sf. Nicolae, pentru onomasticile unor colegi, aşa că te simţi bine şi… nu îţi mai este foame şi sete! Iată că poți să combini plăcutul cu utilul. Ai mult de lucru așa că ia o farfurie cu bunătăți și o cafea și retrage-te să termini ce ai de lucru. Poți să revii la tort!

FECIOARĂ Cu Mercur bine aspectat, conjunctura te avantajeză ca să fii convingător. Astăzi poţi să obţii ceva important de la o persoană din anturaj, de la serviciu, de la muncă, dacă reuşeşti să aduci suficiente argumente logice! Nu te lua după primul venit, după prima informație. Verifică și controlează, este vorba despre banii tăi.

Horoscop 6 decembrie. Ce au primit zodiile de Moş Nicoale: Conjunctura îţi este favorabilă, mai ales dimineaţa

BALANŢA Un Geamăn sau un Leu, sau alte persoane din semne de aer şi foc te pot ajuta astăzi. Este bine să nu te bazezi prea mult pe nativii născuţi în semne de apă şi mai ales pe cei de pământ. Cred că știi ce semne zodiacale sunt colegii tăi de serviciu. Dar, nu-i ocoli cu cu ostilitate pe cei născuți în zodii nepotrivite, zâmbește și spune-le nimicuri frumoase, dar scurte și apoi rupe contactul!

SCORPION Conjunctura îţi este favorabilă. Mai ales dimineaţa, când se pare că ai capul limpede şi eşti gata să iei hotărâri inspirate. Atenţia ta se îndreaptă către o situaţie mai veche, importantă, lăsată în suspensie de ceva vreme. Este o problemă de serviciu mai complicată, cu multă răspundere, așa că expune mai întâi rezolvarea ta patronului, șefului, directorului.

SĂGETĂTOR Poate că este ziua ta de naştere, sau onomastica! Fă cinste tuturor, la serviciu, iar dacă nu este ziua ta, ia parte cu entuziasm la sărbătorirea de Sf. Nicolae. Bucuriile şi distracţiile sunt aşa de rare! La unele birouri s-au interzis serbările salariaților, pe motiv că se aduce alcool la muncă, dar este o greșeală ridicolă de managemnat.

Horoscop 6 decembrie. Ce au primit zodiile de Moş Nicoale: Conjunctura îţi este favorabilă, mai ales dimineaţa

CAPRICORN Astăzi ai un fel de îndemânare în a spune lucruri cum trebuie, exact cui trebuie. Comunicarea nu este punctul tău forte, dar astăzi eşti inspirat. Poate pentru că Sf. Nicolae te protejează! Nimic foarte greu, nimic nerezolvabil la serviciu, astăzi! Ai o zi liniștită, în sensul că nu ai un necaz mare.

VĂRSĂTOR Ideile tale pot fi de mare folos astăzi, uneori, viziunea ta, imaginaţia, aduce succes. Propune, la serviciu, repede și eficient soluția ta, obține consensul. O zi de sărbătoare, plăcută şi interesantă, observă reacțiile colegilor de serviciu. Seară deosebită în compania celor dragi, poate la un spectacol, poate la un restaurant bun cu muzica decentă și nu dată tare.

PEŞTI Îţi plac sărbătorile şi zâmbeşti cu tot sufletul la gândul că se apropie Crăciunul. Astăzi participi, la serviciu, cu multă veselie şi implicare la petrecerea organizată de o alianţă de Nicolae şi Nicolete. Lasă problemele, nerealizările și frustările, toți trecem prin așa ceva, nu ești singur și unic, zâmbește și spune-ți că mai este o speranță, mâine este mereu, o altă zi!

Horoscop 6 decembrie. Ce au primit zodiile de Moş Nicoale: Conjunctura îţi este favorabilă, mai ales dimineaţa