BERBEC Astăzi trebuie să-l ajuţi pe Moş Nicolae în alegerea cadourilor. Şi vorbeşte cu prietenii, colegii de la serviciu, familia, nu fi enigmatic mai mult decât trebuie, că nu o să mai înţeleagă nimeni, nimic! Obiecte din piele, de sezon, obiecte de scris, cărți, sunt cadourile zodiei.

TAUR O zi bună, după o perioadă mai tensionată. Te poţi relaxa. Totuşi, nu lăsa nicio schimbare să te tenteze. Lasă lucrurile aşa cum sunt, fii înţelept, dar pregăteşte-te pentru Moş Nicolae! Zodia ta s-ar bucura dacă ar primi portofele, nu uita să pui o monedă sau o bancnotă înăuntru, așa se face, titluri de valoare, voucher, sau bilete la teatru.

GEMENI Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni. Trebuie sa începi de astăzi să faci economii, făcând cadouri, pare paradoxal, dar economia este arta prin care obţii maximum de la viaţă. Ți-ar plăcea să primești de Moș Nicolae tehnică de calcul, un mouse fancy, neapărat gaming, vinyluri, albume de artă, cosmetice din gama bio.

RAC Perioada favorizează nativii care activează în transporturi, educaţie, sau turism şi pe cei care stau acasă crescând copiii, sau bucurându-se de pregătirile de seara de Ajun la Moş Nicolae. Ți-ar plăcea să găsești în cizmulițe ceva gros de îmbrăcat, din lână bună, poate un pulover de Angora, dacă se mai fac, bijuterii de argint, este metalul zodiei și nu sunt scumpe.

LEU Sunt favorizaţi leii şi leioacele care desfăşoară activităţi medicale, media şi administrative. Pe seară te poţi duce să cumperi micile cadouri de Moş Nicolae, este mai puţină aglomeraţie. Ție personal ți-ar conveni să primești fructele zodiei: portocale, citrice în general și o invitație la un restaurant bun și un spectacol nou.

FECIOARĂ Ziua e favorabilă nativilor cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică sau tehnologie. Trebuie să evitaţi discuţiile cu persoanele de sex opus. Nu-ţi face griji, o să găseşti cadoul potrivit! Pentru tine ai alege cosmetice și o băutură, un vin de Purcari, special reserve. Sau o cutie de bomboane de ciocolată făcute artizanal la Sibiu.

BALANŢĂ Pentru un procent, este o zi bună. Trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti pozitiv. Optimismul este încapăţânarea de a spune ca te simţi bine, când totul în jurul tău nu merge cum trebuie. Ai probleme la serviciu, la muncă, de unde îți câștigi banii. O să le rezolvi, nu mor caii când vor câinii, așa că poți să-ți alegi cadourile care ți-ar plăcea să le primești, ceva comod de purtat prin casă, accesorii pentru mașină, dacă ai, și mănuși fancy de lână.

SCORPION Anumite amintiri ale unor eșecuri profesionale nu-ţi dau pace. Evenimentele, situaţiile şi emoţiile tale sunt colorate ca un caleidoscop. Lasă totul deoparte şi fă o seară de Ajun la Moş Nicolae plăcută şi veselă şi cu ghete lustruite! Cosmetice din seria cuir și o tărie, îți recomand Țuica de Văleni, sunt cadourile tale.

SĂGETĂTOR Excesul de energie vitală se poate traduce şi prin nelinişte la locul de muncă. Relaxează-te, după program, fă cumpărături de Moş Nicolae, sau du-te la sală, sauna, poate şi un masaj şi de ce nu, poate la un film! Cadourile care sunt în sincronicitate cu zodia ta ar fi ciocolata belgiană, sau o invitație curtenitoare la un salon de dans. Tango argentinian.

CAPRICORN În caz că întâlneşti probleme la serviciu, dificultăţi, nu ezita să ceri ajutor, în această parte a anului, în aceste zile, oamenii sunt mai… omenoşi! Aşa că poți să te pregăteşti pentru Moş Nicolae cu ceea ce îți place ție mai mult, o pernă nouă și ergonomică, ceva de protejat genuchii de frig și căzături pe gheață, cosmetice din gama florală și bijuterii cu pietrele zodiei.

VĂRSĂTOR Mai calm decât de obicei, poţi să rezolvi astăzi unele lucrări întârziate, sau să aplanezi conflicte. La serviciu nu te lăsa încărcat cu sarcini suplimentare, Moş Nicolae aduce cadouri nu… corvezi! Cadouri care ar putea fi un mic instrument muzical, poate tobițe bongo-bongo, sau o muzicuță cu schimbător, ceva de îmbrăcat, pantaloni, jocuri de societate.

PEŞTI Atenţie la atenţie! Astăzi problemele Peştilor par să fie mai grele. Pentru că tu le consideri aşa. La noapte vine Moş Nicolae, se apropie Crăciunul, vacanţa, dar nu te-ai hotărât ce să faci, ce să cumperi. Propunerea stelelor este să iei o mare cutie de bomboane, fițoasă, facută în Moldova, și o sticlă de șampanie, bună să fie, fină – cadoul tradițional, nu poți să greșești!