Horoscop 31 martie. Sfârșit greu de săptămână pentru această zodie. Îți lipsește concentrarea

BERBEC Duminica aceasta, 31 martie, energia și simțul comunicării influențat cu generozitate de planeta Mercur îți pot oferi aripi pentru a te asigura că cei din jur sunt de acord cu tine. Pare că a venit timpul să te exprimi, în sfârșit, liber, fără constrângeri! Ultima zi din lună îți poate purta noroc dacă ieși să cunoști oameni noi, pot fi contacte care se pot dovedi a fi de durată.

TAUR Ultima zi din luna martie pare să favorizeze exprimarea sinceră a sentimentelor tale conjugale. Nu este nevoie de ostentație, mai degrabă o căutare a calității în modul tău de a simți și de a manifesta această dragoste frumoasă care te unește cu partenerul tău. Stelele par să îți recomande să fii dispus să-ți regândești deciziile și opiniile din trecut, lucrurile nu sunt imuabile.

GEMENI Duminică ar părea că vrei să vezi totul, să auzi totul și să știi totul, poți o adevărată baterie electrică care riscă să explodeze, când la unul, când la altul, dacă nu îți moderezi indiscreția și criticile, uneori dureroase sau jenante. În planurile pentru ultima zi din lună poate nu ar fi o idee rea dacă ai include și o excursie, poate undeva, la munte, să vedeți poienile înflorite cu brândușe și toporași.

RAC Pari să fii pe poziție atunci când nu trebuie. Sigur că ai dreptul să ai propriile tale opinii, dar poate ar trebui să pui lucrurile în perspectivă. Ar trebui partenerul tău să simtă mai multă motivație din partea ta? Gândește-te la acest răspuns. Poate ar fi cazul să fii puțin mai înțelegător și totul va fi bine. Nu există niciun motiv pentru care lucrurile ar trebui să funcționeze mai puțin bine între voi.

Horoscop 31 martie. Sfârșit greu de săptămână pentru această zodie. Îți lipsește concentrarea

LEU Pentru unii dintre nativii din zodiac Leului, căutarea recunoașterii cu orice preț se poate transforma într-o fantezie de glorie și poate încuraja înșelăciunile sau minciuna. Aceasta pare a fi o greșeală de calcul, deoarece temperamentul tău este profund sincer și ai putea avea multe de pierdut în ceea ce privește stima de sine, dacă ai cădea în această capcană.

FECIOARĂ Duminică poți să îți organizezi viața de zi cu zi și să faci lucrurile mai ușoare pentru cei dragi, făcându-le viața mai plăcută. Clima poate fi favorabilă pentru evidențierea a tot ceea ce poate fi inconsecvent între idealuri și realitățile practice din viața ta. Poți să îți dezvolți simțul critic și să încerci să ieși din zona de confort. Doar că poate părea că îți lipsește concentrarea necesară pentru a-ți îndeplini diversele sarcini.

BALANŢĂ Această zi de duminică pare să te invite la loialitate absolută față de cei dragi. E posibil să fii judecat după faptele tale, nu după cuvintele tale. Dragostea există doar prin dovezile ei! Tu, însă, poți să te descurci în toate mediile fără dificultate. Știi să atragi simpatia și să te faci accesibil tuturor. Poți fi considerat plăcut și ușor de înțeles, zâmbetul tău poate încuraja oamenii să vină să vorbească cu tine.

SCORPION În timpul zilei de duminică, stelele par să îți recomande să te odihnești mai mult, pentru a putea fi în formă maximă pentru ieșirea programată pentru seară. S-ar putea să-ți vină greu să tolerezi ceea ce ai putea considera drept vanitate din partea cuiva. Încearcă să te uiți la aparițiile trecute și fă-ți timp să cunoști cu adevărat oamenii cu care ai contact. Atmosfera ar trebui să suficient de dinamică, încât să nu te plictisească.

Horoscop 31 martie. Sfârșit greu de săptămână pentru această zodie. Îți lipsește concentrarea

SĂGETĂTOR Duminică, dacă ai discuții în contradictoriu cu partenerul, încearcă să nu faci glume. Deși acesta este mecanismul tău de apărare, partenerul tău ar putea crede că îți bați joc de starea lui de spirit. Ar putea fi mult mai de ajutor sp fii calm și liniștitor și să amâni, cu tact, discuțiile mai serioase pentru mai târziu. Atenţie la excesul alimentar, în special cel…lichid…

CAPRICORN Duminică, încearcă să-ți exprimi sentimentele în cuvinte, nu poate fi nimic mai potrivit pentru a reconforta un partener anxios care poate pune prea multe întrebări. Mai presus de toate, fii sincer, altfel riști să ghicească fix ce vrei tu să ascunzi de el, nu te pricepi prea bine la disimulări, de obicei! Deși este adevărat că este bine să spui ceea ce gândești, totuși trebuie să fii atent și să nu-ți descurajezi interlocutorii cu critici nesfârșite…

VĂRSĂTOR Dacă unele probleme ți s-au părut grele sau copleșitoare în ultimele zile, weekendul îți poate permite să caștigi puțină detașare. Concentrează-te pe atmosfera pozitivă care domnește în jurul tău. O atmosferă bună îți poate aduce puțină liniște, ceea ce este bine, chiar pari să ai nevoie de ea. Cererile tale au toate șansele să obțină răspunsuri favorabile, pentru că poți să le prezinți cu farmec și delicatețe.

PEŞTI Evadează din rutina vieții de zi cu zi, care poate că a devenit prea grea pe termen lung. Ai toată ziua de duminică la dispoziție pentru a te distra și a te îndepărta de obiceiurile obișnuite. Folosește-ți imaginația pentru a-i surprinde pe cei dragi și pentru a organiza o mică ieșire spontană. Poți organiza, alături de cei mici, din anturaj, activități manuale, creative, creând căsuțe pentru păsărele sau mici obiecte decorative.

Horoscop 31 martie. Sfârșit greu de săptămână pentru această zodie. Îți lipsește concentrarea