BERBEC În limite acceptabile, astăzi poţi să reuşeşti în mai tot ce faci, deoarece ai o conjunctură astrală avantajoasă. O zi mai plăcută decât de obicei, care trece repede, pentru că e favorabilă! Simti uneori nevoia sa fii rasplatit pentru ceea ce faci pentru ceilalti. Dar nu se întamplă mai niciodată. Asta e, fii generos filantrop şi anonim! Vrei mai mult decit se poate, dar nu e vina ta. Și în stele scrie că astazi meriţi mai mult. Fii mai convingator si insistent cind soliciti. Configuraţia stelelor arată o perioadă complexă cu multiple aspecte, care se succed rapid – Luna conduce dansul!

TAUR Astăzi trebuie să-ţi ţii promisiunile făcute celor din jurul tău. Nu sta în casă, profită de vremea încă frumoasă şi îndreaptă-ţi atenţia către familie, prieteni, copii, cei dragi, în general! Se poate spune că ziua este bună dacă nu ceri prea mult de la cei din jur. Pentru că ţie, dacă nu-ţi place ceva, şi nu-ţi place – este să fii refuzat! Concentrează-te şi clarifică, eventual chiar finalizează, problemele importante care trenează de ceva timp, chiar dacă eşti mereu pe fugă şi timpul te presează! Ziua este favorabilă pentru oarece bani, puțini, şi obţinerea de ceva avantaje, de mai multă libertate personală.

GEMENI Foloseşte-te de bunăvoinţa stelelor şi încearcă să te concentrezi pe interesele tale. Discuţiile, dialogurile sunt favorizate şi sunt constructive. Comunicarea e domeniul tău zodiacal forte! De fapt este vorba de încununarea unor eforturi trecute, care îţi face plăcere şi te face să gândeşti că nimic nu este întâmplător, sau degeaba. Oboseala acumulată şi vremea ciudată te trag la somn. Profită! Dar nu prea mult timp şi în orice caz nu prea devreme, asta ca să nu pierzi o seară delicioasă.

RAC Luna, în aspecte echilibrate, îţi indică să nu exagerezi în nimic. Evită excesele de orice fel, nu te enerva inutil! Eşti avertizat sa te odihneşti mai mult şi să-ti menajezi sănătatea! Planifică cu atenţie, fii critic şi rezumă-te la fapte. Nu te baza pe zvonuri şi bîrfe – în perioada în cauză sunt înşelătoare. Şi nu încerca să îmbunătăţeşti sau să înrăutăţeşti faptele. Ia-le aşa cum sunt. Nu au nevoie de retuşuri. Ţine-ţi colaboratorii la distanţă. Unii se cred egalii tăi dacă le dai nas. „Dă-i nas lui Ivan, că se suie pe divan !”. Fii cordial, dar distant.

LEU Naivitatea ta de Leu civilizat te face să fii uneori păcălit. Azi trebuie să fii atent la propunerile care ţi se fac, la oamenii cu care te întâlneşti şi să nu fii generos cu cine nu trebuie! Fii foarte vigilent toata ziua, chiar cu prietenii buni. Nu te simți în stare să spui un anumit adevar și sa scapi de presiune. Daca nu te hotarasti mai repede, o sa ai probleme si nu cu banii, ci cu amorul! Veştile proaste circulă cel mai repede şi intrigile iau în consideraţie doar jumătatea goală a sticlei. Trebuie să-ţi modulezi afacerile de aşa natură încât varietatea şi diversitatea mare a surselor de venit să asigure încasări relativ constante.

FECIOARĂ Nu lăsa să se instaleze oboseala cronică. Astăzi se pare că eşti „pierdut în traducere”. Adică nu reuşeşti să descifrezi „mesajele” trimise de cei din jur. Nicio pagubă, tu să fii sănătos! Pe de altă parte nu spera şi nu ai teamă, se schimbă totul, dar nu se urneşte nimic sau nu se schimbă nimic dar totul se transformă. Caragiale. Aparenţele înşeală, cel mai adesea… Astazi horoscopul tau iti indica sa gandesti pozitiv si sa nu mai bombani tot timpul ca pe vremurile astea nu impresionezi pe nimeni! Unde îţi este tupeul? Eşti şi tu atins de lene, de nostalgie, de “anestezia” de toamnă. Vezi să nu devină o pandemie naţională.

BALANŢĂ Încerci, cu succes parţial, să ţii pe cursul firesc, avantajos ţie, atât activitatea profesională cât şi domeniul sentimental. Este greu, de exemplu, astăzi, trebuie să fii mai tolerant! Stelele te sfatuiesc sa lenevesti un pic mai mult astazi, pentru ca te asteaptă un rest de saptămână densă, obositoare şi plina de evenimente neaşteptate. Ceaiul fierbinte verde şi mierea de tei te ajuta să suporţi mai bine vremurile tulburi şi vremea capricioasă. Ar fi bine să amâni ceea ce ţi-ai pus în gând, pentru că Luna afectată şi elementul apă sau alt “lichid” nu iţi sunt favorabile astăzi, joi. Ziua lui Jupiter. Mereu mâine este o nouă zi, aşa că mai vedem, mai sperăm!

SCORPION Conjunctura astrală benefică, cu Luna în aspecte favorabile, te îndreptăţeşte să speri în rezolvarea agreabilă a problemelor tale sentimentale, cele care te preocupă de mai mult timp. Dar, este bine să te cruţi în acestă perioadă. Astăzi, cu toată energia ta proverbială, abia aştepţi să ajungi acasă. Este bine să faci ceva relaxant, să te joci cu căţelul, sau cu pisica, să uzi şi să îngrijeşti plantele. Strict interzis să te uiţi la televizor, bun, ai voie la Discovery și similare. Un duş foarte lung, cum îţi place ţie. Neapărat trebuie să te duci la culcare devreme. Şi nu uita să spui partenerei “nu astăzi, dragă!”

SĂGETĂTOR E o zi de trecere, în care liberul arbitru, deciziile tale, primează. Nu aştepta prea mult de la ziua de astăzi! Oricum, nu te îngrijora prea tare, pentru că ziua se îngrijeşte de ale ei! Gandirea pozitiva si arborarea unui zambet permanent te fac astazi sa obtii sprijin chiar de la persoanele care nu te plac asa de mult. O seară excelentă, pe care o poţi folosi pentru afacei de amor, sau alte treburi importante. Evită, însă, graba, mai ales pe seară. Conjunctura te influenteaza astăzi să dai dovadă de mai multa determinare şi hotărâre decât în mod obişnuit. Astăzi poftele culinare ţi s-au urcat la cap, asa ca respectă-te cu un şnitel vienez, un munte de cartofi prăjiti şi un vin pe măsură, îți recomand Băbescă Neagră de Nicorești! Mai ai un drum de făcut dar nu prea ai tragere de inimă, după un pahar de vin…

CAPRICORN Poţi să gestionezi astăzi ceva mai bine energia ta vitală şi resursele de care dispui. Încearcă să rupi definitiv contactele cu sursele de neplăceri, haos, tristeţe şi emoţii negative. Anturajul, lumea în general este cam pe dos şi semnalele nu vor întârzia să apară. Tu nu trebuie să faci nimic, să laşi lucrurile să curgă, pentru că aspectele nefavorabile nu te interesează decât indirect, mai mult ca atmosferă, decât ca domenii traduse în bani, dragoste, sănătate şi putere. Este bine să amâni tot ce este nou şi neînceput, mai ales în a prima parte a zilei.

VĂRSĂTOR O zi amestecată, dar care poate fi şi motivantă. Trebuie să fii conştient de tine, astăzi, de starea ta emotivă! Încerci să cârmeşti lucrurile, evenimentele şi oamenii în direcţia bună! Calităţile incontestabile ale zodiei te ajuta sa rezolvi cu bine nişte situaţii de criză aparute azi pe neaşteptate. Dacă ai vreo afacere de încheiat, o tranzacţie de aranjat, perioada dimineţii zilei de astăzi este indicată. Carsima personală este, de asemenea, în creştere, profită pentru promovarea intereselor tale. Spiritele sunt agitate şi de vremea aiurea şi de vremurile nesigure. Dar tu eşti un “spirit agitat” din născare aşa că atmosfera înconjurătoare nu prea te afectează!

PEŞTI Sorţii sunt favorabili, ziua e fastă, trebuie să ai curaj şi să rezolvi problemele, fie sentimentale, fie profesionale! Astăzi este momentul unor discuţii dificile, pe care le-ai amânat mereu. Prudenţa şi diplomaţia trebuie să te caracterizeze astăzi, fiind comportamentul oficial preventiv la serviciu, sau unde îţi pierzi dimineţile şi jumătate din viaţa ta. Poate si faţă de anturaj, in general. Dorinţele şi pasiunile sunt sursele necazurilor, spune o vorba din Orient. Trebuie să-ţi stăpâneşti pornirile, să dai dovadă de calm, aşa o să te bucuri de o mare libertatea individuala.