BERBEC Atenţie, aspecte amestecate, evită confuziile şi interpretările greşite, mai ales la serviciu. Dacă nu înţelegi ceva, cere frumos explicaţii, să nu faci o eroare, care poate te costă bani. Este o vreme când transpirăcioasă, când foarte rece şi genul acesta de climă nu îţi prieşte. Cruţă-ţi forţele, nu intra la uzură nici fizică şi nici mentală. Eforturile pe care le faci, din ambiţie şi mândrie te sleiesc de putere şi te fac vulnerabil. Totuşi, Marte, chiar afectat, poate să îţi aducă o oportunitate neşteptată. Care prilej trebuie analizat pe îndelete – nu te repezi, ca de obicei. Nu te grăbi, dar nici nu refuza!

TAUR Lucruri importante, în cursul prânzului. Nu încerca să-ţi impui cu orice preţ punctul de vedere, ci determină prin ajustări succesive ca partenerii de discuţie să fie de accord cu tine. Schimbările bruşte şi perioadele de incertitudine si anxietate, adica crizele, îţi sunt favorabile pentru ca te motivează şi îţi permite să-ţi pui la bătaie capacităţile tale de analiză şi sinteză. Atenţie, însă, nu amâna, nu prelungi nejustificat – atunci pierzi! Ai o doză de comoditate ca orice Taur, supus al indolentei Venus. Evită neînţelegerile cu cei din jurul tău prin cererea insistentă de explicaţii şi precizări.

GEMENI Planurile, proiectele care încep azi pot aduce în viitor rezultate bune, pe calea intereselor personale. O atitudine distantă, elitistă, dar şi o dispoziţie schimbătoare îţi pot marca ziua. Dar nu poţi să nu te gândeşti la starea ta, ca persoană cinstită şi decentă! Care stare te face sa dai curs oricăror utopii benefice în dauna aberaţiilor logice. Oricum, drumul spre Infern este pavat cu intentii bune, aşa că o sa pierzi o ocazie mare cât roata carului, cu gândul la filosofii. Pentru că te-am averizat, poţi să fii mai atent şi să nu ratezi!

RAC Încearcă să găseşti soluţii care să-ţi convină şi să rezolve situaţia, lăsată, după cum arată planetele colective şi Soarele, în suspensie, amânată, sau cu o rezolvare parţială temporară. Evită nerăbdarea şi graba, mai ales după program, adică după amiaza şi seara. Trebuie să ai mai multă încredere în propriile forţe şi să încetezi să căuţi perfecţiunea. Oricum, ori nu există, ori nu serveşte la nimic! Banii vin, metodic și încet, ca picăturile, din aceleaşi surse ca şi pâna în prezent, dar nu astăzi!

LEU Cei pe care îi întâlneşti astăzi par că sunt binevoitori. Afacerile personale sunt bine aspectate, mai ales cele pe termen scurt . Cineva aşteaptă un răspuns, dar nu trebuie să te grăbeşti. Mare nervozitate şi oboseală în acestă perioadă, cu toate că ai acelaşi program supraâncărcat – sau tocmai de aceea. O realizare notabilă în a doua jumătate a perioadei, adică pe seară. Nu te lăsa coplesit de rutina zilnică, căuta să te distrezi şi să ai noi cunoştiinţe sau chiar prieteni.

FECIOARĂ Chiar dacă ai dreptate şi spui numai adevarul, nu te poţi opri să nu faci câteva remarci mai acide despre cei din jurul tău. Nu te mai repezi cu ironiile, taci şi zâmbeşte cu gura închisă! Nu rata ocaziile din cauza detaliilor, sau a suspiciunii caracteristice zodiei. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar nu te implica total. Nici nu poţi, nu te lasă caracterul. Şi bine faci! Unele surprize plăcute, dar până la urmă previzibile – din partea copiilor sau a fraţilor mai mici.

BALANŢĂ O zi favorabilă, directă, clară, aşa că fii atent la ceea ce îţi comunică cei din jurul tău, familia sau prietenii. Stelele au şi ele un moment de transparenţă. Comunică cu cei de departe. Lucrurile devin mai serioase, ascultă cu atenţie, descifrează sensul ascuns al lucurilor. Fi selectiv şi reţinut în promisiuni, mai ales nu promite nimic pe termen foarte lung. Pe de alta parte nu exagera cu analiza şi sinteza. Cel mai adese lucrurile sunt dezarmant de simple. Sanatatea este bună, eşti ușor obosit, sau obosită şi începi să-ţi pui unele întrebări şi nici nu prea ai mult chef de efort.

SCORPION O zi mai puţin favorabilă în ceea ce priveşte munca. Fereşte-te să iei decizii bazându-te pe informaţiile aduse de cei care poartă vorbele, dar nu sunt persoane onorabile, de încredere! Configuratia astrologică indica mai multe posibilitaţi sa ieşi din criza de timp in care te-ai bagat de nici nu mai şti cum. Posibile schimbări şi veşti plăcute. Fii la obiect în ceea ce vrei sa spui. Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Sanatatea este mediocru, spre bine aspectata, iar banii nu sunt in cele mai bune configuraţii, cheltuieşti mult, câştigi cât să acoperi facturile.

SĂGETĂTOR Când crezi că ai reuşit să-i păcăleşti pe toti, atunci izbucnesc în râs şi aflii ca au complotat împotriva ta. Comic, nu? Dar, pentru ce sunt făcuţi prietenii? O zi ca de carnaval veneţian! Caracteristic zilei de astăzi este dorinţa ta de… altceva, de schimbare. Care se va manifesta şi în regimul alimentar şi în abordarea cu mult curaj a unor proiecte noi. Dar şi printr-un maxim emoţional care te face să vrei să cunoşti şi alţi parteneri sau partenere. Atât în afaceri cât şi în viaţa de zi de zi. Frenezia noului te ţine puţin după care revii la obişnuinţa cotidiană. Perioada iti este in general favorabila – nu se intrevad eşecuri!

CAPRICORN O zi plină de aspecte favorabile, profită de ele, dar cu atenţie, pentru ca stelele arată, nu determină, desfăşurarea vieţii tale. Totuşi, este bine să eviţi subiectele din planul emoţional. Nu fă confidenţe despre viaţa ta personală, despre proiectele tale de viitor, mai ales la serviciu sau la şcoală. Nu uita că ceea ce este important pentru tine, poate să nu fie interesant pentru cei din jur. Iar tu vrei să placi celor din jur! Cu toate ca vremea si vremurile te influenţează negativ şi treci printr-o perioadă mediocră, fă în aşa fel ca să nu fie vizibil pentru anturaj. Oricum, tu te simţi excelent, în plină formă!

VĂRSĂTOR Pe plan sentimental, sau în relaţia ta, azi este mai bine să iei tu iniţiativa, ca să te bucuri de elementul surpriză, decât să te trezesti în faţa unei situaţii în care să dai explicaţii. Pe de alta parte Jupiter face ca toate lucrurile mari, importante, de anvergura – sa intarzie, sau sa iasa putin ciobite – influenţa lui Saturn din Capricorn. Adica socoteala de acasa nu se potriveşte cu cea din targ. Mai sunt inca doua-trei situatii care evolueaza bine – poate nu chiar cum te asteptai, dar cu putin efort, poţi să reuşeşti.

PEŞTI O zi buna, chiar foarte bună. Astăzi entuziasmul îţi este întrecut doar de buna dispoziţie şi de un optimism mai mult decât binevenit, care te motivează şi este sursă de atitudini pozitive! Este şi un aspect ilegal, sau juridic, în toată povestea asta, dar este pe termen foarte lung şi nu este major. Sfaturile stelelor sunt să nu faci promisiuni şi să nu rişti nimic în această perioadă. Este doar o zi, trece şi este bună în ale domenii. Este o zi din multele pe care o să le mai ai. Amână, dacă poţi! Limitează-te doar la activităţile curente, întâlneşte doar oameni cunoscuţi, eventual verificaţi şi/sau devotaţi şi care în mod logic nu pot să-ţi facă probleme prea mari.