Horoscop 26 noiembrie. O zodie dă de necaz azi: Nu trebuie să te mai enervezi în plus

BERBEC Dimineaţa este densă şi aglomerată, dar eşti optimist şi motivat în ceea ce faci. Primeşti un premiu pentru atitudinea ta pozitivă: o veste bună, mai pe seară. Şi poate şi un film bun, acasă, pe Netflix. Astăzi trebuie sa dai curs incapăţânării care te caracterizeaza. Incăpăţânare care bine investita se numeste tenacitate şi poate aduce în viitor dividende foarte frumoase.

TAUR Astăzi se pare că ai una dintre cele mai favorabile zile ale săptămânii, în care te bucuri de sănătate şi eşti vesel şi cu zâmbetul pe buze, aparent fără vreun motiv evident, sau o logică. Totuşi, disciplina lucrului făcut bine, cizelat, (încăpăţânarea la unii) inerentă zodiei – pentru că ţie îţi place frumosul – te ajută să-ţi ordonezi simţămintele şi planurile. Nu te grăbi, dar nici nu refuza.

GEMENI Lumea de astăzi este superficială, aşa că trebuie să arăti bine, ca să te simţi bine. Astăzi nu fii dezordonat, neglijent, dă atenţie imaginii, trebuie să te arăţi şi să te îmbraci bine. Se schimbă vremea, se schimbă şi părerile tale. Fii mai grijuliu şi cu regimul alimentar. Astăzi nu te intalni cu persoane pe care nu poti sa le suferi. Dacă chiar vrei să înfurii un mitocan, trebuie să nu-l iei în serios, ignoră-l!

Horoscop 26 noiembrie. O zodie dă de necaz azi: Nu trebuie să te mai enervezi în plus

RAC Dimineaţa nu prea ai spor, orice ai face. Oferă-ţi o pauză. Poate la o prăjitură și o cafea, acasă, cu familia în plen, şi cu vorbe multe. Efortul din ultimul timp şi oboseala cronică se fac simţite astăzi. Redu ritmul activităţii, fă un armistiţiu cu timpul şi ocupă-te de arte, de dans, de activităţi plăcute, care te încântă. Acasă, sigur că da! Limitează-te la activităţile de rutină şi la oamenii pe care îi cunoşti foarte bine.

LEU Poţi să te grăbeşti încet, ai talentul acesta! Cu toate că eşti în criză de timp, astăzi reuşeşti mai întotdeauna să te găseşti la locul potrivit şi la momentul indicat, salvând situaţia! Astăzi te simţi chiar bine, pentru că pari a fi în relativă siguranţă, iar evenimentele care te privesc sunt previzibile. Atâta vreme cât te simţi bine, nu schimba nimic din rutina vieţii! O perioada buna, pe care o meriţi.

FECIOARĂ Informaţiile primite din presă au o latură economică şi una sentimentală, depinde numai de tine să tragi foloasele care te avantajează. Însă, nu amesteca plăcutul cu utilul! După orele de serviciu, care trec repede, trebuie să faci puţină mișcare. Trebuie, periodic, să “încălzeşti maşinăria”. Ai grijă de corpul tău şi el te va servi cât poate mai bine! Nu uita că nu ai un suflet, eşti un suflet care are un corp!

BALANŢĂ Astăzi ai un fel de îndemânare în a spune lucruri cum trebuie exact cui trebuie şi să obţii acordul persoanelor în cauză. Comunicarea nu este punctual tău forte, dar astăzi eşti avantajat! Prea multe veşti negative, prea multe eşecuri, tragi tu concluzia veştilor din presă. Nu e adevărat, lumea este aşa cum o priveşti, nici mai rea, nici mai bună. Ocupă-te de problemele tale!

Horoscop 26 noiembrie. O zodie dă de necaz azi: Nu trebuie să te mai enervezi în plus

SCORPION Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă iar tu te simţi bine, poate pentru că ai renunţat la sarcasme şi „înţepături”! Iniţiezi un fel de selecţie naturală în jur, ceri mult, însă primeşti puţin. Primeşti o veste de la un fost coleg care acum lucrează în străinătate. Se simte excelent, norocosul, mai puțin distopia sanitară! Dedică ziua lucrurilor obişnuite şi mai ales nu începe vreo nouă relaţie sentimentală.

SĂGETĂTOR Un Geamăn, sau un Berbec, sau alte persoane din semne de aer şi foc te pot ajuta astăzi. Este bine să nu te bazezi pe persoanele născute în semne de apă şi mai ales pe semnele de pământ. Nu te grăbi, nu fii nerăbdător, toate se întâmplă la timpul lor. Nu există urgenţe absolute, decât la spitalul de urgenţă. În rest sunt convenţii şi închipuiri. Nu te forţa inutil şi păgubos!

CAPRICORN Astăzi dedică ziua planurilor de viitor, fie că este vorba despre iarnă, Crăciun, Revelion etc dar mai ales, după veştile bune primite, trebuie să-ţi faci proiecte în ce direcţie profesională poţi să o iei! Ambianţa zilei de astăzi este plăcută şi relativ liniştită. Crezi că poţi aborda unele persoane, că ai putere de convingere. Este doar o părere, deci trebuie să dai dovadă de prudenţă!

VĂRSĂTOR În general eşti prea obosit, nu trebuie să te mai enervezi în plus! Este o situaţie obiectivă, nu te stresa inutil, păstrează-ţi calmul şi poate, așa, poți găsi soluţia optimă problemelor tale. Primeşti o veste de la un fost coleg care acum lucrează în străinătate. Se simte bine, trăiește într-o țară civilizată. Dedică ziua lucrurilor obişnuite şi mai ales nu începe să-ţi plângi de milă. Este inutil!

Horoscop 26 noiembrie. O zodie dă de necaz azi: Nu trebuie să te mai enervezi în plus

PEŞTI Configuraţia astrelor te avantajează ca să fii elocvent. Dimineaţa poţi să obţii ceva important de la o persoană din anturaj, un coleg, dacă reuşeşti să aduci suficiente argumente valide. Totul trece, nu spera şi nu ai teamă! Astăzi poţi ataca cu succes problemele materiale, cele urgente, cotidiene. Este un prilej bun pentru ultimele, poate, cumpărături pentru iarnă. Cumpără acum, mâine e mai scump!