BERBEC Dimineaţa e mai densă, dar seara pare prietenoasă şi distractivă. Nu pierde din vedere propriile interese, chiar dacă eşti înconjurat de persoane competitive, cu obiective foarte interesante. Programul tău se tot schimbă astăzi, dar nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente. O zi aglomerată, cu o seară plăcută. Este bine să începi proiecte noi, să discuţi şi să motivezi oamenii.

TAUR Atenţie la presă şi la reţelele de socializare, poţi primi unele informaţii de excepţie. Foloseşte-le! Promisiunea succesului îţi dă aripi, veştile îţi oferă motive pentru un efort sporit. Ai probleme cu banii. Tu, însă, ca un Taur econom, trebuie să te foloseşti cu iscusinţă de resursele pe care le ai de la părinţi, fraţi surori… Nu trebuie să te nemulţumescă faptul că astăzi că nu ai făcut mai mult – “drumul de o mie de leghe începe cu un pas” spune înţeleptul. Evită să te implici în orice activitate legată de autorităţi, mai ales dacă este vorba de autorităţile locale.

GEMENI Veşti bune, cel puţin din horoscop. Nu mai sta, nu mai te gândi, acţionează cu îndrăzneală, pentru că astăzi ai multe şanse de succes. Ai o mare oportunitate, nu o pierde, nu fii superficial! Atenţie la bani, unde îi pui şi cum îi cheltuieşti. Nu lua şi nu da bani cu împrumut, pentru că aşa se strică prieteniile. Nu fi naiv, se pare că noua ta iubire te foloseşte drept bancomat! Veşti bune spre sfîrşitul zilei. Evită să te enervezi din lucruri de nimic, fii constructiv în tot ce faci

RAC Astăzi, la serviciu, ai o mare dorinţă să te faci remarcat. În registrul benefic, desigur. Dar, dacă nu poţi rezolva ceva, amână, dacă depinde de tine şi nu este ceva obligatoriu. Fii mai zen! Perioada zilei de azi te ajută să te înţelegi mai bine cu cei dragi şi apropiaţi, cu anturajul. O veste te interesează ceva mai mult, decât laşi să se vadă. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Conjunctura astrologică te favorizeză în domeniul financiar-bancar. Dacă ai o problemă cu băncile, astăzi este ziua în care ai noroc, insistenţa ta poate avea şanse bune de câştig. Fii liniştit, totul o să fie bine!

LEU Mai aşteaptă, mai ai răbdare, situaţiile se pot rezolva de la sine, pentru că timpul găseşte cele mai bune soluţii! Analizează cu multă sinceritate cauzele care te-au adus în starea aceasta. O zi care pare bună, mai ales în a doua parte, pentru vizite, scurte ieşiri în oraş, sau mici escapade la un film, concert sau spectacol. Foloseşte-ţi gândirea limpede de astăzi la sinteza ultimelor evenimente. Mici succese care îţi lumineză astăzi sufletul. Ai mare nevoie de aceste confirmări ale valorii tale ca să-ţi întărească încrederea în forţele proprii. Nu trebuie să-ţi faci atâtea gânduri pentru orice amănunt.

FECIOARĂ Simţi nevoia de mai multă claritate, de lumină, în viaţa ta. Sunt mai multe lucruri încurcate, altele blocate, proiecte începute şi neterminate, dar care ţin în mică măsură de voinţa ta. Datele din presă sunt contradictorii. Eşti dezorientat şi de veştile primite de la prietenii din străinătate. Stelele zic să continui neabătut, fie că eşti la serviciu, fie ca ai ajuns acasă! Zi incertă şi uşor disarmonică până la orele prânzului, apoi totul intră în echilibru.

BALANŢĂ Cei din jurul tău îţi dau dreptate. Tragi concluzia că nu ai pierdut timpul, că ştii să argumentezi şi că experienţa contează! Domeniul sentimental este bine aspectat, viaţa de familie. Astăzi, mai toată ziua ţi se dă dreptate. Tragi concluzia că nu ai pierdut timpul învăţând şi muncind şi că experienţa contează! “Age before beauty” – vârsta şi ceea ce ştii prevalează! Dar, fii atent la o posibilă păcăleală. Propunerea de colaborare pe care o primeşti, poate muncă în străinătate, înseamnă: tu cu munca şi alţii cu banii. Adică muncă multă, sărăcia omului! Armonia şi bunăvoinţa sunt calităţile tale incontestabile, dar niciodată nu eşti suficient de abil social, nu speculezi oportunităţile.

SCORPION Dimineaţa te doare capul din cauza discuţiilor fără rost. Parcă ar fi terapie de grup, nu o discuţie normală, la serviciu. Pierzi timpul. Dar, seară bună, cu cineva care îţi face plăcere. Ai tendinţa să-i faci pe alţii răspunzători pentru eşecurile tale. Asta merge odată, de două ori, nu poţi să faci din asta o regulă. Mai bine ai analiza cauzele reale ale nerealizărilor! Domeniul sentimental este avantajat de stele, aşa că zâmbeşte şi poartă-te frumos cu colegii de serviciu şi cu cei de acasă! Nu uita că generozitatea este una dintre calităţile tale. Poate, mai rară! Astăzi ai o perioadă bună. Configuraţia stelelor arată o perioada bună, mai ales in ceea ce priveşte domeniul sentimental dar poate şi profesia şi ascensiunea socială.

SĂGETĂTOR O zi dedicată acţiunii, reacţiei, în domeniul sentimental. Acum, astăzi, trebuie să realizezi ce ţi-ai propus, cu tenacitate şi fără să iei în seamă comentariile „comice” ale celor din jur. Ai tendinţa, de altfel naturală la majoritatea nativilor din zodia ta, să te repezi, ca orice semn de foc. Poţi să stai la distanţă? Nu! Adevărul este că nu te poţi schimba deloc, dar dacă ai abilitatea necesară poţi să imiţi dinamica, prudenţa altor semne, să joci pentru scurt timp un rol. Aşa vei putea rezolva situaţiile dificile, de astăzi, sau de oricând.

CAPRICORN Între tine şi reuşită mai este un obstacol, un prag de trecut. Cu toate că oboseala cronică te-a ajuns din urmă, continuă, dispui de o mare rezervă de energie pozitivă. Pluton te protejează! Astăzi eşti vulnerabil la capricii scumpe. Atenţie la cumpărăturile de lucruri care nu îţi trebuie, dar te încântă, fie că sunt „drăguţe” fie că sunt „unicat”. Altfel, eşti binedispus! O informaţie te luminează la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii. Supravegheză-ţi regimul alimentar.

VĂRSĂTOR Coordonatele zilei de azi trebuie să fie fermitatea şi politeţea, fie că eşti la serviciu, acasă, sau cu prietenii. Nu ceda uşor, ai dreptate, stelele ştiu, fă-i şi pe cei din jur să ştie! Astăzi respectă promisiunile făcute. Eşti avantajat de conjunctura astrologică. Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce ţi se întâmplă, eforturile făcute până acum încep să-şi arate rezultatele. Continuă pe drumul ales. Aspecte favorabile par că te avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, pe plan social.

PEŞTI Nu te avantajează lucrurile serioase. Nici la serviciu, nici acasă. Astăzi poate fi o zi de carnaval de iarnă, distrează-te, zâmbeşte, spune glume, fă-i şi pe cei din jur să se relaxeze! Zilele dificile par lăsate în urma ta. Astăzi trebuie să reconsideri unele dintre interesele tale, proiecte strategice lasate în aer din cauza lipsei de suport, de resurse şi de speranţă! Pe total, ziua de astăzi este o perioadă pentru reflecţii calme şi meditaţii liniştite şi puţină distracţie în mijlocul acestei activităţi susţinute. Nu este o perioada foarte favorabila calătoriilor sau schimbărilor majore!