BERBEC  Un pic cam susceptibil şi gata să dai replica. În general eşti un artizan al gloriei altora, care îşi asumă rezultatele tale. Astăzi rupe tradiţia, refuză, cu calm, să mai fii folosit! Dacă ai vreo idee, pune-o in aplicare fără multe consultări şi tam-tam-uri. Apare o informaţie, o veste îngrijorătoare, de fapt sunt mai multe, dar doar una interesează în special zodia ta. Dar se poate să fie doar o influenta negativa generala, o perioada mai neconfortabila care se întinde pe cateva zile, o indispozitie ca sa zicem asa, şi mai putin un necaz concentrat.

TAUR Astăzi eşti ceva mai sociabil şi cauţi companie. Atenţie la asocierea cu persoane cu interese cam obscure! Limitează-te la prieteniile verificate şi la cei pe care îi frecventezi obişnuit! Fa un tur de telefoane pe la prieteni şi nu numai. Tine-ti prietenii aproape si potenţialii ostili şi mai aproape!  O zi inspirată, mai ales pentru promovarea intereselor personale. Evită să amesteci lucrurile. Sfaturile bune duc la rezultate bune. Sprijină-te pe prieteni. Un prieten, la rândul său, îţi solicită ajutorul!

Horoscop 26 iulie 2019. Astăzi primești vestea de care te temeai

GEMENI   Nu-ţi investi încrederea, nu face promisiuni, înainte ca să ştii cu destulă precizie despre ce este vorba. Dar, în dragoste, este bine să-ţi recunoşti greşelile, mai ales pe cele mici! Atenţie la neatenţie, mai ales mai pe seară, când este foarte bine să nu mai fii pe drum, ci acasă. Fă-ţi puţină reclamă în anturaj, că nu strică. Un eveniment îţi reţine atenţia. Analiza ta este încă o dată justă, trebuie să-i dai curs, aşteaptă, însă, momentul favorabil.

RAC Provoci un răspuns plăcut din partea celor din jur. Le aduci ceva bun, covrigi, sau îngheţată! Este momentul să le soliciţi ajutorul, să faci mici alianţe. Raţiunea trece prin stomac, adesea! Incepi ziua cu greutate si o sa tragi de tine toata ziua, pentru ca ai de facut niste comisioane familiale sau personale. Care nu iţi fac nici o placere… Dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze!

Horoscop 26 iulie 2019. Astăzi primești vestea de care te temeai

LEU  Veştile pe care le primeşti prin mobil, din presa, sau reţele par importante. Eşti pe drumul cel bun! Înlături din calea ta obstacolele, în special propriile limite, eşti motivat şi optimist! Astazi nu lua decizii importante şi nu programa întâlniri. Limitează-te al activităţile de rutină şi la oamenii pe care îi cunoşti foarte bine. Ziua este favorabilă proiectelor de afaceri, deciziilor importante. Seara relaxantă şi confortabilă. Gândurile te poartă către noi zări. La figurat…

FECIOARĂ   Se apropie nişte praguri, termene, unele autoimpuse şi eşti întârziat, în criză de timp! Conjunctura îţi indică să te concentrezi pe lucrurile importante, pe fluxul principal al timpului! Nu te intalni cu persoane pe care nu poti sa le suferi. Esti intr-o criza de sinceritate, de fapt putin iţi pasă de mutrele lor lungi, şi lucrul asta este evident pentru preopinenţi. Multă prudenţă, mai ales în afaceri, sau la telefon. După mijlocul zilei totul pare că este echilibrat – profită din plin!

Horoscop 26 iulie 2019. Astăzi primești vestea de care te temeai

BALANŢĂ Treci printr-o perioadă densă, obositoare, puţin mai dificilă, dar productivă, cu toate pe capul tău! Discuţiile, intrigile, bârfele, le laşi astăzi celor din jurul tău, care nu au mult de lucru! Nu lăsa orgoliul să intervină, ascultă-ţi intuiţia, a greşi este omeneşte. Pe seară poţi avea de ales: fie să onorezi o invitaţie la o cafea şi un pahar de vorbă, fie să încerci să pui ordine în treburile restante de pe acasă. Un sfat: dacă treburile au putut fi amânate, înseamnă că nu sunt aşa de importante, aşa că profită de şansele unicat!

SCORPION Ai ceva de reproşat partenerului, unei persoane apropiate. Încearcă să comunici indirect nemulţumirea ta, fără să fie un reproş. Dacă înţelege, o să-ţi aprecieze delicateţea! Dacă nu…  Astăzi astrele avantajează domeniul decizional: poţi lua hotărâri de viaţă mult mai uşor decât de obicei. Profită de acest lucru şi schimbă-ţi stilul conflictual care îţi domină atât relaţiile de lucru, cât şi cele sociale. Nu este nimic mai satisfăcător și plăcut, decât să faci pace cu tine însuţi şi cu cei din jur!

Horoscop 26 iulie 2019. Astăzi primești vestea de care te temeai

SĂGETĂTOR Ambiţiile şi planurile par că se pot îndeplini mai repede decât credeai! Te aşteptai la rezultate rapide, dar conjunctura te avertizează să ai mai ai răbdare, Roma nu s-a construit într-o zi! Atât în relaţiile sociale, cât şi  în cele profesionale sau de afaceri, evită, însă, să ai de a face cu Balanţele, semn de aer, care, astăzi, te vor da peste cap, vrând-nevrând. După-amiază, un semn de pământ te poate amuza copios cu viziunile sale despre viaţă, complet diferite de ale tale.

CAPRICORN  Prea multe discuţii, prea multe dezbateri, vorbe multe pentru câte un amănunt. Tu te pui pe treabă, acţionezi, dar încă cu prudenţă, tatonînd atent reacţiile şi direcţiile de derulare. Ar fi bine să-ţi dai jos de pe ochi vălul orgoliului şi al maniei persecuţiei şi să ai mai multă încredere în oameni. În a doua parte a zilei poți primi o ofertă care nu-ţi va părea tentantă la prima vedere, însă îţi poate deschide multe uşi. Nu refuza nimic, înainte să cântăreşti cu atenţie ce oportunităţi indirecte îţi poate aduce!

Horoscop 26 iulie 2019. Astăzi primești vestea de care te temeai

VĂRSĂTOR  În echipă, coordonat, reuşeşti astăzi chiar performanţe! Eşti încurajat şi sprijinit de cei din jurul tău, care au încredere în capacitatea ta de a reuşi! Concentrează-te şi nu-i dezamăgi! Ai grijă pe ce iţi cheltuieşti banii, astăzi ai tendinţa de a realiza achiziţii nefolositoare, pe care le vei regreta până la următorul salariu. Totodată, fii mai zgârcit cu sfaturile adresate persoanelor pe care nu le cunoşti foarte bine, poţi fi ţinut răspunzător pentru eşecuri care nu îţi aparţin!

PEŞTI Trebuie să “rămâi în cărţi”, să fii în miezul problemelor. Numai aşa poţi profita de oportunităţi şi de avantajele date de cunoaşterea situaţiei. Nu te aventura în domenii necunoscute! În mod paradoxal, în a doua parte a zilei tu vei fi cel despre care se va vorbi vrute şi nevrute, atât adevăruri şi neadevăruri. Va trebui să dai dovadă de mult tact şi diplomaţie pentru a ieşi cu reputaţia nepătată dintr-o situaţie provocată, parţial, chiar de tine!