Horoscop 18 aprilie 2019. Zodiacul zilnic pentru joi. Sfatul de astăzi: Nu uita că nu ai suflet, eşti un suflet care are un corp!

BERBEC Astăzi ai un umor sclipitor, ceea ce, să fim drepţi, nu te caracterizează! Poţi să pui la punct cu multă abilitate pe cei care îţi invadează teritoriul fizic sau psihic, se bagă în sufletul tău. Astăzi eşti mai puţin ambiţios şi încăpăţânat decât de obicei şi pari chiar mulţumit de situaţia ta actuală şi de ceea ce ţi se întâmplă. Trebuie să-ţi clarifici astăzi exact pe cinte te poți baza, din anturaj. Aceasta te poate ajuta foarte mult în „folosirea” lor cât mai eficient posibil.

TAUR Toată lumea îţi spune că ai multe calităţi. Trebuie să te foloseşti de aceste atuuri atunci când trebuie, la momentul potrivit şi azi este una dintre acele zile. Obţii ceea ce ţi-ai propus! Poţi păcăli pe toată lumea, dar nu şi pe tine însuţi. Trebuie să începi să faci unele alegeri, cerneri, să verifici cine îţi este loaial şi cine nu! Clarificare care trebuie făcută doar pentru scopurile tale şi uzul tău personal, în nici un caz să nu apară că eşti într-un proces de catalogare.

GEMENI Trebuie să descoperi unde e inexactitatea, eroarea, defectul. Eşti pus în faţa unei structuri complexe care nu funcţionează bine. Ai idei şi imaginaţie, până seara o să rezolvi cu siguranţă! Simţi nevoia unui grad de libertate personală mai mare, care în sistemul actual „ticăloşit” înseamnă doar bani mai mulţi. Ai tendinţa logică să amâni nişte lucruri şi până la urmă nu este chiar o idee rea. Astăzi evită hotărârile strategice şi întâlnirile importante, amână, dacă nu se poate altfel.

RAC Te pui, încet, în mişcare… Ai nevoie de acest lucru, de mişcare fizică, cât şi schimburi de idei, mişcare spirituală. Poţi întâlni pe cineva care îţi arată bucuria de a face lucruri bune! Aşa că stai liniştit şi fă-ţi planuri pe care nu o să poţi să le atingi. Sau mai bine, sub influenţa planetei Venus, vrei să te simţi bine şi să te distrezi. Ceea ce se poate întâmpla în a doua parte a zilei.

LEU Eşti prea încordat şi prea nervos. Eliberează energia negativă prin sport sau prin practicarea unei discipline spirituale. Rugăciunea este cea mai recomandată şi răspândită la noi! Nu te baza pe intuiţie, cel puţin nu astăzi. Încearcă să nu te enervezi şi mai ales să nu iei decizii importante. Stelele spun că doreşti puţină solitudine ca să ai o vedere de perspectivă asupra ultimei perioade de timp şi să faci planuri de viitor.

Horoscop 18 aprilie 2019. Zodiacul zilnic pentru joi. Sfatul de astăzi: Nu uita că nu ai suflet, eşti un suflet care are un corp!

FECIOARĂ Te-ai hotărât ca astăzi să iei în considerare partea plină a paharului. Poţi să atingi obiectivele tactice pe care ţi le propui! Eşti solicitat, din nou. Toate treburile par că încep, încet-încet, să se aranjeze cum îţi doreşti tu şi cum ar fi normal să fie. Este bine să iei toate măsurile de siguranţă pe care este înţelept să le iei în astfel de cazuri. Nu exagera, însă, pentru că defensiva şi măsurile exgerate de protecţie atrag, cu siguranţă, un necaz.

BALANŢĂ Astăzi poţi să mizezi pe capacitatea ta de seducţie, ca să convingi anturajul în vederea realizării intereselor tale. Atenţie la schimbările bruşte de temperatură ale vremii, evită să răceşti! Nu risca inutil şi amână tot ce se poate amâna. Nu lua iniţiative periculoase şi nu te băga în faţă, cel puţin până la sfârşitul săptămânii când aspecte favorabile te avantajează, din nou. Partea negativă a horoscopului este în domeniul energiei vitale. Te simţi ceva mai obosit şi mai tensionat ca de obicei.

SCORPION Te simţi gata de orice, eşti într-o formă de zile mari! Parcă nimic nu te poate tulbura şi nimic nu pare supărător. De fapt aşa este, dedică ziua cu multă plăcere familiei, celor mici. Dedică ziua familiei şi încearcă să descifrezi relaţiile şi dorinţele fiecărui membru al familiei. Oferă-le ajutorul. Dar fii precis şi evită neclarităţile. Pe de altă parte este ceva care te îngrijorează, dar care nu are formă precisă. Vremurile!

Horoscop 18 aprilie 2019. Zodiacul zilnic pentru joi. Sfatul de astăzi: Nu uita că nu ai suflet, eşti un suflet care are un corp!

SĂGETĂTOR În timpul zilei de azi îţi schimbi de câteva ori opiniile. Ai nevoie de o schimbare în viaţa ta socială şi sentimentală. Această schimbare necesară se poate face cu paşi mici, dialogând! Trebuie să faci pe Solomon în familie, sau în anturajul tău apropiat. Oricum, nu lăsa problemele, mai ales în familie, să se dezvolte fără să le controlezi.

CAPRICORN Dimineaţa eşti o adevărată forţă a naturii. Ai o energie puţin obişnuită şi te comporţi ca un uragan. Trebuie să te concentrezi ca să rezolvi problemele urgente care te asalteză astăzi! Totuşi, partea socială a zodiacului te avantajează. Carisma ta este în creştere şi poţi cere favoruri care îţi vor fi acordate. De exemplu, un împrumut pe termen lung, sau chiar nerambursabil, de la cineva din familie.

VĂRSĂTOR Astăzi eşti în armonie cu anturajul, dar şi cu sufletul. Nu uita că nu ai suflet, eşti un suflet care ai un corp! O zi bună, pentru că micile necazuri cotidiene nu îţi tulbură echilibrul. Amână cu distincţie şi cu zâmbetul pe buze orice îţi pare legat de domeniul banilor, sau al poziţiei. Peste câteva zile configuraţia planetară îţi este din nou binevoitoare şi poţi beneficia de influenţe cosmice ce îţi vor umple buzunarele, sau în orice caz nu le vor goli.

PEŞTI Agresivitatea nu îţi place şi nu te caracterizează. Faţă de un climat violent ai o justificată reţinere şi delimitare. Ai de dus la capăt unele probleme complicate, la serviciu şi acasă. Este o perioada buna, in toate aspectele, mai putin banii obtinuti prin comert. Evita, mai ales în cursul dimineţii, discuțiile cu membrii familiei sau cu partenerii de afaceri asupra proprietatilor comune. Dacă ai vreo idee, pune-o in aplicare fără multe consultări şi tam-tam-uri.

Horoscop 18 aprilie 2019. Zodiacul zilnic pentru joi. Sfatul de astăzi: Nu uita că nu ai suflet, eşti un suflet care are un corp!