Horoscop 1 octombrie! Probleme serioase pentru zodii la început de lună: Saturn, retrograd, maximus maleficus

BERBEC Astăzi, lucru neobişnuit pentru tine, eşti precaut şi chiar şiret. Păstrezi un atuu pe care să-l foloseşti la momentul potrivit. Şi carisma este bună, aşa că poţi reuşi în ceea ce doreşti. Un ajutor neasteptat. Cineva din anturaj, semn tot de foc sau de pamant te ajuta involuntar sau dezinteresat sa rezolvi o problemă care iti părea ceva foarte greu de rezolvat.

TAUR Cu toate că eşti imprudent şi de obicei te bazezi pe „încredere”, astăzi ai noroc! Nimeni nu profită de naivitatea ta. Cei din jur sunt preocupaţi şi au „poker face”. Au şi ei problemele lor! Dimineaţă densă şi obositoare, cu schimbări de ritm. Odihneşte-te mai mult şi evită efectele haosului organizat de distopia sanitară.

Horoscop 1 octombrie! Probleme serioase pentru zodii la început de lună: Saturn, retrograd, maximus maleficus

GEMENI Ai o propunere nouă, sau un proiect mai vechi, care trebuie finalizat. Te comporţi forte politicos şi civilizat, nu vrei să deranjezi pe nimeni, ceea ce este foarte frumos din partea ta! Ai şansa să-ţi clarifici dorinţele şi aspiraţiile, să te detaşezi de cotidian şi să te relazexi un pic. Sigur, după orele de program!

RAC Nu prea te interesează părerea celor din jur, rezultatul contează! Eşti prea tensionat ca să te bucuri de succes. Victoriile fără glorie sunt specialitatea ta, eşti din nou singur în mulţime! Anumite configuratii particulare care tin de o conjunctură complexă se pot interpreta ca fiind producatoare de echilibru si consecventa. Este o zi în care trebuie sa te hotarasti. O decizie se impune si parca timpul a început sa vină!

LEU Astăzi nu te implica în conflicte cu semnele de apă. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Atenţie dacă ieşi în oraş. Limitează cheltuielile la strictul necesar. Este bine sa-ti vezi de treburile tale obişnuite, fara prea multe proiecte de viitor si cheltuieli insemnate. Dar trebuie sa te gandesti la deciziile pe care trebuie să le iei şi la modul în care acestea trebuie să prinda viaţa.

Horoscop 1 octombrie! Probleme serioase pentru zodii la început de lună: Saturn retrograd, maximus maleficus

FECIOARĂ Mici probleme la serviciu. Atenţie la detalii, nu că le-ai neglija, eşti un maestru, dar nu pierde din vedere scopul final către care converg amănuntele. Nu amesteca plăcutul cu utilul! Ofera-ti prilejuri de multumire şi satisfactie. Poziţiile reciproce ale lui Venus, Marte şi Mercur şi mai ales Luna, indica reuşita si succes.

BALANŢĂ Domeniul relaţiilor sociale e afectat. Eşti mai puţin nervos, dar sigur, agitat! Încearcă să destinzi atmosfera, ceilalţi pot fi recunoscători, pentru că „fericiţi sunt făcătorii de pace”! Sunt o serie de evenimente, însa, indicate de Mercur care până la urmă au o latura comică şi o mare doză de neprevăzut. Tema ta astrala din ziua de astăzi este interesantă, vorba lui Confucius. Atentie la lucrurile marunte, la detalii!

Horoscop 1 octombrie! Probleme serioase pentru zodii la început de lună: Saturn, retrograd, maximus maleficus

SCORPION Înainte de a te arunca cu capul înainte şi să iei o decizie rapidă, încearcă să analizezi şi să înţelegi motivele problemei cu care te confrunţi. Poţi să descoperi că e o situaţie obiectivă! Apar noi actori în joc. Este o perioada in care incerci sa recuperezi unele intarzieri. Intreprindere sortita din start eşecului, pentru ca viata si timpul nu tine seama de programele, termenele si proiectele noastre.

SĂGETĂTOR Ai dezgropat securea războiului şi vrei ca toată lumea să te urmeze! E necesar să găseşti o soluţie paşnică, fără scandal, negociabilă, pentru că „cine scoate sabia, de sabie va pieri”! Saturn, retrograd, maximus maleficus, din Capricorn, aspecteaza neutru, de ceva timp, semnul tău, ceea ce nu are darul sa faca lucrurile mai simple sau mai usoare.

Horoscop 1 octombrie! Probleme serioase pentru zodii la început de lună: Saturn, retrograd, maximus maleficus

CAPRICORN Conjunctura arată că lucrurile încep să meargă spre bine, la serviciu, acasă sau în domeniul sentimental. Fii atent la nişte termene, sau întâlniri, să nu întârzii! Timpul parcă zboară! Nu refuza nimic, dar nici nu face „mişcări” – păstreaza zâmbetul pe buze, stelele tale protectoare te vor proteja in continuare! Discuţii interesante şi, adeseori, astăzi, chiar necesare.

VĂRSĂTOR Astăzi dai semnale clare: cei din jurul tău trebuie să te accepte aşa cum eşti, cu defectele şi calităţile tale, nu eşti dispus la negocieri şi compromisuri! Adevărul e cea mai bună minciună! Fii extrem de scurt in discutiile cu anturajul. O singura fraza, clară, este de ajuns! In orice caz trebuie, cu orice pret, sa termini ce ai inceput.

PEŞTI Treci printr-o perioadă de activitate densă, peste tot se pare că întâmpini dificultăţi. Dar, eşti aproape de o rezolvare pentru una dintre probleme tale. Astăzi, un mic efort, haide, că poţi! Horoscopul tau este bine aspectat, mai ales in partea de “investitii, castiguri si realizari”. Si cu norocul stai bine!

Horoscop 1 octombrie! Probleme serioase pentru zodii la început de lună: Saturn, retrograd, maximus maleficus