BERBEC Ai unele probleme personale şi de familie – simţi nevoia să le discuţi cu cineva. Îţi trebuie un sfat bun, o perspectivă obiectivă asupra problemei. Mai aşteaptă puţin, insistă şi așa poţi găsi ceea ce cauţi! Ai început o perioadă de încercări, încerci să treci peste praguri, obstacole, sau eşti solidar cu cineva în această situaţie. Nu te grăbi, nu te repezi, sorţii sunt de partea ta. Astăzi încearcă să te relaxezi, un pic!

TAUR Te pregăteşti de weekend și de cumpărăturile rituale de vineri. Primești unele rugăminți, la birou. Fii politicos, dar nu naiv, nu poţi ţine locul tuturor! Astăzi nu prea ai soluţii, îţi trebuie un sfat bun, o perspectivă obiectivă a problemelor. Ai de luat decizii personale, importante, dar şi de familie şi simţi nevoia să le discuţi cu cineva. Dar, alege cu iscusință confesorul!

GEMENI Astăzi poţi îmbina simţul practic cu creativitatea, imaginaţia. Îndreaptă-te către activităţi care nu cer spirit de competiţie, gen „provocari” şi „clasamente”. Alea sunt pentru proşti! O zi favorabilă mai ales pentru nativele zodiei. O parte dintre nativii din zodia protejată de Mercur poate pleca, însă, într-o călătorie, poate pentru începutul de weekend, dar nu departe, stelele sunt binevoitoare.

RAC Fii iscusit şi recicleză, reactivează, unele proiecte, idei din trecut. Dacă s-au dovedit valabile atunci, sunt bune oricând! Poate doar câteva modificări, tehnologia evoluează, omenirea, nu! Ai ceva de spus şi insişti mereu, pentru că ai dreptate! Expresivitatea, comunicarea ta, câştigă în originalitate şi astăzi atrage atenţia anturajului, familiei. E o zi fastă, foloseşte-o!

LEU Evită enervare şi stresul, chiar dacă auzi o bârfă răutăcioasă despre tine. Toamna lungă, adevărată vara indiană, amplifică intrigile, este un fenomen ciudat, dar lumea nu are ce face! Eşti gata să-ţi asumi unele riscuri ca să obţii o stabilitate profesională mai mare. Dar, vorba proverbului, „nu da vrabia din mână”! Încearcă să iei informaţii mai multe, cu discreţie!

FECIOARĂ Dacă este să cumperi îmbrăcăminte de sezon sunt indicate numai lâna de calitate, pielea și blana naturală. Dacă este să faci noii prietenii, ia informaţiile necesare, dar nu de pe reţele. Calitatea contează! Ai unele îndoieli asupra drumului pe care l-ai ales. Risipeşte grijile, stelele indică că ceea ce ai hotărât este benefic pentru tine. Calea este grea, desigur, dar şi răsplata, pe măsură!

BALANŢĂ Evită disputele, discuţiile în contradictoriu. Te obosesc degeabă, nu rezolvi nimic. Treci printr-o perioadă în care eşti nervos, dar nu convingător. Taci şi zâmbeşte, cu gura închisă! O discuţie cu cineva din jurul tău, familie, te tulbură profund. Reflectezi, că, lângă tine, neştiute, se întâmplă multe şi că fiecare are secretul lui. Încearcă să dai ajutor şi fii discret! Dupa câteva zile echilibrate, care zile au trecut repede, fără amintiri memorabile, stelele îţi surâd din nou.

SCORPION Eşti informat că totalul cheltuielilor întrece cu mult bugetul iniţial! Treburi de serviciu, nu le lua cu tine acasă! Astăzi te stăpâneşti cu greu în faţa vitrinelor, ai dori să cumperi tot. Domeniul sentimental este favorizat de stele! Te afli sub protecţia binevoitoare a stelelor care te favorizeaza cu idei noi şi indrazneţe, dacă nu chiar comice, mai ales dacă lucrezi în domenii legate de copii.

SĂGETĂTOR În ultimul timp întâmplările şi evenimentele s-au bulucit în viaţa ta şi tu ai ripostat automat, fără multă gândire. Azi a venit timpul să-ţi faci un plan, să analizezi şi să sintetizezi! Eşti în plină formă şi cu un tonus bun. Ai nevoie de toate forţele tale, pentru că eşti în situaţia de a trece un prag important, interviu, angajare, examen. Conjunctura îţi este favorabilă!

CAPRICORN Astăzi stelele îţi sortesc o întreagă telenovelă, cu bârfe suculente şi intrigi meseriaşe. Dacă îţi place genul nu poţi decât să savurezi momentul, dacă nu, ziua, oricum, trece repede! Îţi plac paradoxurile şi te joci cu situaţii extreme. Atâta timp cât este vorba despre alţii, eşti dispus să rişti! Astăzi ai de dat un răspuns, dar nu te grăbi, analizează cu atenţie. Profesional, dar şi personal treburile par să meargă ceva mai bine.

VĂRSĂTOR Un prieten are mare nevoie de ajutor. Vorbeşte cu el, stai în preajma lui, are nevoie de solidaritate umană şi de sprijin prietenesc. Sigur că banii rezolvă, dar de obicei, nu totul! Vitalitatea şi calmul tău atrag! Ai o zi bună şi se vede de departe. Până la urmă iei o hotărâre, dar ţi se pare că nu ai luat în considerare toate datele problemei, că nu ţi-ai făcut „stereotipuri de comportament”, că întotdeauna stai în defensivă și că pierzi ceva din vedere.

PEŞTI O laudă, sau o situaţie favorabilă te fac să speri într-o îmbunătăţire a drumului carierei tale. Profită şi cere şefului o favoare, dar să nu fie mărirea salariului, ci ceva legat de condițiile de muncă! În duo, ai o zi excelentă, te înţelegi ca Adam şi Eva înainte de şarpe. Solo fiind, încă îţi cauţi “jumătatea”, dar căutarea aceasta permanentă, ca a Sfântului Graal, a început să te enerveze! Ai de luat şi o altă decizie. Mai grea!