Nu este o noutate faptul că pentru viaţă, apa este mai importantă decât orice aliment. Deşi ea nu produce energie calorică, ca şi importanţă pentru organism, se află pe locul al doilea după oxigen. Din această perspectivă, ieşirea din iarnă are o semnificaţie aparte pentru ce înseamnă hidratarea optimă a corpului uman.

Pentru reprezentantele sexului frumos, primăvara nu este doar un moment de trezire a spiritului aventurier, prin reluarea activităţilor în aer liber, dar mai mult decât atât, reprezintă timpul ideal pentru restabilirea şi menţinerea echilibrului perfect al organismului. Pentru că în sezonul rece alimentaţia noastră este bogată în carne şi grăsimi animale, hidratarea este insuficientă şi are un impact direct asupra proceselor de digestie. Toate acestea, cumulate cu lipsa mişcării, a plimbărilor în aer liber au ca efect negativ dezagregarea proteinelor musculare, iar organismul se confruntă cu stări sau transformări inconfortabile precum oboseală, boli sau depresii, creştere în greutate sau îmbătrânirea prematură a pielii.

Hidratarea corectă de la începutul primăverii este necesară pentru ca procesele de digestie ale organismului să se adapteze la noile condiţii ale acestui anotimp. Hidratarea organismului duce la  o descărcare completă a organelor digestive, aduce modificări benefice în procesele metabolice, produce transformări în întreg organismul şi influenţează capacitatea de reacţie a acestuia, în special în ceea ce priveşte astenia de primăvară.

Orice aliment conţine o anumită cantitate de apă (cartoful – până la 75%, bobul de grâu – 13%). Însă, pe lângă apa conţinută în hrana solidă – considerată ca fiind un litru pe zi – este absolut necesar să se bea zilnic aproximativ 1,5 – 2 litri de lichid (apă, ceaiuri, sucuri) .

Un factor cheie de care depinde asigurarea aportului necesar de apă este calitatea acesteia. Apa de izvor DEVIN provine din munţi, dintr-o regiune ecologic curată, este microbiologic pură, fiind în permanenţă supusă testelor de laborator făcute atât în cadrul fabricii cât şi de institute internaţionale, precum prestigiosul Institut Fresenius din Germania. Apa DEVIN reprezintă pentru femei sursa perfectă de tratare a deshidratării din timpul sezonului rece.

DEVIN este apa de izvor adusă din inima munţilor, dintr-o regiune ecologic curată, fără nici o exploatare industrială pe o rază de 50 de km. Apa pură de izvor DEVIN este potrivită pentru toată familia, inclusiv pentru bebeluşi, fiind recomandată de Societatea Română de Pediatrie. Este indicată şi în dietele sărace în sodiu.

Ea ajunge la consumator în forma cea mai pură datorită tehnologiei moderne utilizate şi a sistemelor de calitate implementate în fabrică (ISO 22000:2005 şi HACCP). Pentru a  monitoriza permanent calităţile apei, DEVIN este constant supusă testelor de laborator făcute chiar în cadrul fabricii precum şi la prestigiosul Institut Fresenius din Germania.