Am trait s-o auzim și p-asta. Se cere interzicerea facebook pe…facebook. O face un partid istoric care nici nu a mai participat active la alegerile europarlamentare. PNȚCD protestează pe rețeaua de socializare pentru prejudicierea alegerilor europarlamentare.

Partidul condus de Aurelian Pavelescu a semnat, în martie, un protocol de susținere a PSD, dar rezultatele alegerilor nu au fost mulțumitoare, iar formațiunea consideră că Facebook e de vină și că Mark Zuckerberg ar trebui să vină în România să dea explicații.

Țărăniștii susțin că aceste alegeri au fost prejudiciate de rețeaua de socializare Facebook și că mai mulți membri ai partidului au fost blocați pentru că au redistribuit mesajele publicate de Aurelian Pavelescu.

PNȚCD cere guvernului Dăncilă să interzică Facebook în România și parlamentul să facă o comisie de anchetă și să îl cheme pe Mark Zuckerberg să dea explicații pentru eșecul PSD

„În tot acest timp Facebook tolerează limbajul vulgar și îndemnurile la violență ale reprezentanților altor partide. Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicații. Facebook câștigă mulți bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenție pieței din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil”, mai scrie în mesajul postat pe Facebook.