Partidul Forța Națională, întrunit în Biroul Permanent Central, a hotărât susținerea moțiunii de cenzură inițiată de PSD împotriva guvernului PNL, condus de Ludovic Orban, pe motivul înlăturării incompetenților și incompetenței de la conducerea țării, respectiv a înlăturării de la putere, pe cale democratică, a actualului regim clientelar intereselor străine, regim care a atacat toate instituțiile democratice parlamentare, a subminat și continuă să submineze economia națională, afectând direct nivelul de trai al majorității românilor și viitorul țării, transmite Partidul Forța Națională, într-un comunicat de presă.

Guvernul Orban, atacat din toate părțile

”Suntem pentru crearea unei noi majorități parlamentare care să asigure rezolvarea urgentă a problemelor cu care se confruntă țara. Forța Națională, prin specialiștii partidului va propune soluții pentru asigurarea fondurilor necesare majorării pensiilor și a dublării alocațiilor pentru copii, dar și soluții pentru asigurarea unei creșteri economice pe termen lung, creștere care să se bazeze în primul rând pe dezvoltarea pieței românești de capital”, se arată într-un comunicat.

”Totodată, conducerea Forței Naționale este împuternicită să poarte negocieri pentru stabilirea termenilor unor viitoare alianțe politice pentru alegerile locale și parlamentare, în interesul românilor”, se mai spune în comunicatul de presă.

Amintim că cei de la PSD au anunțat că vor depune moțiune de cenzură și că se vizează dărâmarea Guvernului Orban.

În plus, Partidul Forța Națională, relansat în toamna anului trecut și condus de Teodor Meleșcanu are patru parlamentari.