Trei retaileri şi-au făcut loc în luna mai în rândul chiriaşilor Iulius Mall din Iaşi. Guess, Noelle, Mondex şi Lorange au deschis magazine care însumează o suprafaţă totală de peste 286 metri pătraţi.

Intrat în premieră în Iaşi, brandul Guess (foto sus) este amplasat la parterul Iulius Mall şi are o suprafaţă de peste 70 mp. Magazinul Guess din Iulius Mall este adus în Iaşi de compania Bllumarin Lux care deţine exclusivitate în România pentru brandul Guess, Liu Jo, LeSilla şi Pinko şi operează în oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Constanţa şi Cluj Napoca. Produsele mărcii sunt destinate bugetelor medium şi high.

Rochii de mireasă cu cristale Swarowski0-31241-lorange2.jpg

Un alt magazin inaugurat în Iulius Mall Iaşi stă sub semnul rochiilor de mireasă şi este amplasat la etajul doi al centrului comercial, desfăşurându-se pe o suprafaţă de peste 44 mp.

„Sloganul magazinului este , şi se poate justifica în totalitate doar atunci când viitoarea mireasă imbracă una din creaţiile Lorange. Lucrate manual, având ca accesorii pietre şi cristale swarovski, rochiile Lorange au o notă de exuberanţă, încadrată, însă, în tiparele bunului gust”, a declarat Claudia Moisă, proprietara magazinului Lorange (foto dreapta).Rochiile disponibile în cadrul magazinului sunt create în Ucraina, exclusiv pentru state precum Franţa, Rusia, Italia, Germania şi mai nou, pentru România.

0-31240-noelle2.jpgRafinament italian

Al treilea magazin pe care Iulius Mall Iaşi l-a inaugurat este Noelle (foto stânga), care se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 53 mp şi este amplasat la parterul mall-ului. Acesta comercializează accesorii şi pantofi italieneşti.

„Am decis să inaugurăm acest magazin în Iulius Mall Iaşi pentru că sunt ieşeancă, iar mall-ul mi s-a părut cea mai bună locaţie care oferă oportunitatea unui business solid”, a declarat Luiza Borangiu, proprietara magazinului Noelle.

Magazinul din Iulius Mall este cel de al doilea deschis sub semnul Noellle, primul fiind în Bucureşti, în apropierea hotelului Lido. Referitor la planurile de extindere, reprezentanta Noelle a declarat că intentionează să mai inaugureze în cursul acestui an un magazin la Bucureşti.

Mondex – numărul 1030-31242-mondex2.jpg

La mai puţin de o lună după deschiderea unui magazin de 70.000 de euro în cadrul Iulius Mall Suceava, Mondex (foto dreapta) a deschis o locaţie şi în cadrul Iulius Mall Iaşi, cu cel de al 103-lea magazin din reţeaua naţională. Amplasat la etajul doi al Iulius Mall, magazinul se desfăşoară pe o suprafaţă de 62 mp. Mondex, unul din cei mai renumiti retaileri din România, produce si comercializează ciorapi şi lenjerie.

Iulius Mall Iaşi, parte a reţelei Iulius Group, reuneşte  branduri naţionale şi internaţionale precum Zara, Bershka, Oysho, Stradivarius, Pull and Bear, Stefanel, Guara, Piera, Bata, Puma, Office Shoes, Adidas, Pepe Jeans, Nautica, Nichi, Cărtureşti, Be You, Steilmann, Ravioli, Wenice, Premaman etc.

SURSA: Iulius Mall Iaşi