Proiectul este format din 908 locuinţe, garsoniere şi apartamente cu două şi trei camere, incluse în 11 clădiri. Ansamblul este ocupat în proporţie de peste 70%, potrivit dezvoltatorului.

„În ultimele şase luni am observat o creştere a cererii de locuinţe noi. Proiectul este finalizat, există o comunitate numeroasă, iar ofertele sunt atractive. Astfel, ritmul actual de vânzări în Rose Garden este de aproximativ 10 locuinţe pe lună şi estimăm că acesta va creşte la 15 locuinţe vândute lunar”, a declarat Shimon Galon, CEO al GTC Romania. Acesta spunea în această primăvară că vânzările realizate în Rose Garden au acoperit costurile de dezvoltare şi că nu este grăbit să vândă restul locuinţelor. Tot Shimon Galon spunea că vânzările de locuinţe se fac cu precădere prin intermediul „Prima Casă“, program care deocamdată nu se ştie dacă va mai continua şi anul viitor.

Preţurile de vânzare ale apartamentelor din Rose Garden pornesc de la 53.000 de euro, TVA inclusă, pentru un studio şi de la 69.000 de euro, TVA inclusă, pentru un apartament cu două camere. GTC a început recent şi vânzările celei de-a doua etape din ansamblul FeliCity din Băneasa. Aici preţurile de vânzare pentru un apartament cu două camere pornesc de la 60.000 de euro + TVA 5%, în timp ce preţurile pentru un apartament cu trei camere pornesc de la 73.780 de euro + TVA 5%.

GTC este dezvoltatorul străin cu cele mai multe proiecte finalizate în România. Compania a investit în cele şapte proiecte pe care le are acum în portofoliu un total de circa 377 mil. euro. Este vorba despre complexul de birouri City Gate, ansamblurile rezidenţiale Rose Garden şi FeliCity şi centrele comerciale Galleria din Arad, Suceava, Piatra Neamţ şi Buzău. La acestea se pot adăuga primele două clădiri de birouri moderne din Bucureşti, Europe House şi America House, pentru care israelienii au încasat în urma vânzării circa 100 mil. euro.

Compania se află în plin proces de vânzare a centrelor comerciale Galleria din Buzău, Piatra Neamţ şi Suceava din cauza pierderilor pe care acestea le generau.