Veniturile operaționale EBITDA s-au ridicat la 6,1 milioane de euro. Rata medie de ocupare a hotelurilor operate de Orbis în regiune a fost de 55,8%, la un tarif mediu de 47 euro. Astfel, venitul zilnic per cameră disponibilă ( RevPAR like-for-like) a crescut până la 26,2 euro. RevPAR este un indicator de performanță din industria hotelieră ce se calculează împărțind veniturile totale din cazare ale unui hotel la numărul de camere disponibile și numărul de zile din intervalul respectiv.

De asemenea, compania a semnat cinci noi acorduri de management pentru hoteluri situate în Varșovia, Budapesta și Sofia. Un număr de 705 camere de hotel se vor adăuga rețelei în viitorul apropiat. Tot anul acesta, șapte hoteluri noi (702 camere în total) se vor alătura Grupului ca urmare a unor acorduri de franciză deja semnate. În afară de expansiunea în sisteme de franciză și management, Orbis intenționează să finalizeze propriul proiect de dezvoltare care include hotelurile Mercure Old Town din Cracovia (200 de camere) și ibis Gdansk (120 de camere), hoteluri ce vor fi deschise în a doua jumătate a lui 2016.

În România, Grupul operează șapte hoteluri, cu peste 1.200 de camere, respectiv hotelul Pullman (World Trade Center), un Novotel, patru unități trei stele Ibis (două în București și câte unul în Constanța și Sibiu) și un hotel Mercure.