În Romania, sunt 15 magazine Motivi în țară – 3 în București, 2 în Timișoara, 2 în Cluj și câte unul în Iași, Arad, Constanța, Ploiești, Pitești, Târgu Mureș, Bacău și Suceava. Pentru acest an compania plănuiește să investească în modernizarea mai multor magazine din rețeaua națională, conform unui comunicat de presă.

Compania Miroglio a debutat în Alba, Italia, în 1947. Astăzi, Miroglio Group este un concern industrial ce operează în 34 de țări, cu 5.500 de angajați și 4 centre de producție.

Activitățile antreprenoriale ale familiei Miroglio au debutat la finalul secolului al 19-lea. Carlo și Angela Miroglio au început prin a călători în împrejurimi, vânzând materiale textile, deschizând apoi un magazin ce a devenit faimos în întreaga regiune a Piemontului, la începutul anilor 1900. Producția de mătase și materiale textile artificiale a început în 1947, iar în 1955 Giuseppe Miroglio a construit o fabrică pentru producția în masă de îmbrăcăminte, urmând modelul american.

Astăzi, grupul are 1.188 de magazine, echivalentul a peste 10 km de vitrine, și o rețea de distribuție de peste 2.400 de magazine partenere.