Conform unui studiu realizat de Harris Interactive Reputation, Google este compania cu cea mai buna reputatie in SUA. Astfel, Google ocupa primul loc in acest top datorita felului in care isi trateaza angajatii. In urma cu un an prima pozitie a fost detinuta de Microsoft, care s-a situat de aceasta data pe locul 10.

„Evaluarea Google se axeaza pe felul in care isi trateaza angajatii si pe mediul de lucru. Compania obtine un credit formidabil pentru responsabilitatea sociala, care este legata de viziune si conducere”, a declarat vicepresedintele Rochester, sucursala din New York a Harris Interactive, Robert Fronk.

Google este urmata in top de catre Johnson & Johnson, de producatorul de chipuri Intel Corp, de compania din sectorul alimentar General Mills Inc si de catre Kraft Foods Inc. Pe urmatoarele locuri se situeaza intreprinderea lui Warren Buffet Berkshire Hathaway Inc, compania 3M Co, producatorul de bauturi racoritoare Coca-Cola Co si Honda Motor Co.

Pe de alta parte, Halliburton Co, Citgo, Northwest Airlines, Exxon Mobil Corp si Comcast Corp se situeaza pe primele cinci locuri cu cea mai dezastruoasa reputatie.
Sursa: Reuters