Având în vedere că Gina Pistol a rămas însărcinată, Speak a venit să o ajute cu invitații din cauză că nu putea sta atâtea ore în picioare, la filmări. Recent, iubita lui Smiley a născut o fetiță și a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea o perioadă și că, în locul ei, va veni Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor.

Acesta a postat pe pagina sa de Instagram o poză de la televizor în care apărea soția lui, notând că este foarte mândru de ea.

“Dar eu nu mai pot după tine, cât de mândru sunt de tine. Mi se umflă toată inima de îmi pompează, poate crap fac atac cerebral. Aici cu suporterii, bunica cu șuruburile, soacra la prezentatoare. Bravo măi, iubita mea!”, a spus Răzvan Fodor pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Fodor (@razvan_fodor)

Irina Fodor: A fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect

Tot pe Instagram, Irina Fodor a precizat că se bucură că face parte din echipa ”Chefi la Cuțite”, subliniind că a avut emoții foarte mari la prima zi de filmare. Ea a mai spus că nu a fost ușor să preia proiectul de la mijloc pentru că a trebuit să aibă o atenție sporită la regulile probelor și că speră ca publicul să o ierte dacă mai face greșeli.

”Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise. O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări. Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt ‘training’ înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze.

În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui!

Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele ‘interne’ ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum”, a spus Irina Fodor, noua prezentatoare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor)