Gigi Becali a a cumpărat 30 de hectare de teren în Uganda

Gigi Becali a cumpărat 30 de hectare de teren, însă nu în România! Latifundiarul a ales Uganda, țară africană unde a construit chiar și o mănăstire ortodoxă. Acesta a rămas impresionat de evoluția echipei de fotbal Nordsjaelland, din care fac parte mulți fotbaliști din Africa, așa că se gândește să construiască o academie de fotbal în Uganda.

„În Uganda am cumpărat vreo 30 de hectare. Mă gândeam să fac acolo o academie, dar e greu. Cine se duce antrenor acolo? Știi care e treaba cu ăștia? E sărăcie, îi iei la 14-15 ani și le faci program. 8 ore de somn, 3 ore masă și restul le dai mingea. Nici televizor, nici nimic. Când te scoli, începi să pasezi, când mânânci, ții mingea. Așa cred că le fac (n.r.- cei de la Nordsjaelland jucătorilor africani din lot). Nu au talent ca Neymar, ei sunt pasatori, adică au exercițiu”, a declarat el.

Latifundiarul a construit o mănăstire ortodoxă

Tot în Uganda, Gigi Becali a construit o mănăstire ortodoxă, unde are grijă de câteva sute de copii din orfelinate.

”Am acolo sute de copii cărora le dau de mâncare. Am mănăstire acolo. Sunt sute de copii pe care-i hrănesc. Sunt creștinați acolo, îi botează. Fac misiune acolo”, a spus latifundiarul în urmă cu un an și jumătate.

Gigi Becali a oferit bani unui cerșetor

Gigi Becali nu se dă în lături din a-i ajuta pe cei la nevoie. De multe ori acesta îi ajută financiar pe cei care vin la ușa casei sale din Pipera.

Recent, paparazzi de la Evenimentul Zilei l-au surprins pe latifundiarul din Pipera oferind bani unui cerșetor la semafor.

Patronul FCSB nu s-a gândit de două ori atunci când un bărbat s-a apropiat de vehiculul său, un Rolls Royce Ghost Black Badge, și i-a oferit o bancnotă de 100 de lei.

Cât a mai stat la semafor, lângă mașina latifundiarului din Pipera a mai venit și un bărbat care vindea flori. Gigi Becali a scos din buzunar o altă bancnotă de 100 de lei pe care i-a dăruit-o acestuia.

Vânzătorul a vrut să-i ofere la schimb un buchet de nuferi, însă schimbul nu a mai putut avea loc deoarece culoarea semaforului s-a schimbat, iar Gigi Becali a fost nevoit să plece.