Gigi Becali a făcut o afacere de patru milioane de euro cu Mitică Dragomir

Gigi Becali i-a vândut în urmă cu ceva timp un teren în valoare de patru milioane de euro lui Dumitru Dragomir. Acesta a fost doar începutul colaborării lor pe planul afacerilor.

În prezent, Becali și Dragomir construiesc blocuri în zone apropiate. Tocmai de aceea Dumitru Dragomir a decis să cumpere terenul lui Becali la acest preț uriaș. Este vorba despre un teren de 12.000 de metri pătrați. Acesta este situat pe malul unui lac din Pipera. Probabil că locația lui a fost un argument pentru prețul total de patru milioane de euro.

Dragomir are planuri mari cu acea bucată de teren. El vrea să construiască 320 de apartamente. În plus, el plănuiește ca la etajul 12 să facă și o piscină. Întreaga construcție va fi situată pe malul lacului.

Dumitru Dragomir are planuri similare și pentru un teren al său din Otopeni. Aici, fostul președinte al LPF vrea să ridice 2000 de apartamente ori 600 de vile.

Dumitru Dragomir
SURSA FOTO: Inquam Photos, Octav Ganea

Dumitru Dragomir a obținut deja aprobarea pentru proiect

Dumitru Dragomir a făcut recent câteva declarații despre planurile sale în domeniul construcțiilor, dar și cu privire la Gigi Becali. El anunță că prețul dat pe teren i s-a părut cam piperat.

„Gigi de ani de zile își dorește titlul. Gigi a ajuns la o vârstă, are nevoie de bucurii mari. Nu îi mai ajunge nimeni la nas dacă ia titlul. Merită să ia titlul. Nu mai am treabă cu el, am cumpărat pământ de la el, m-a rupt cu prețul.

Nu am zis că m-a păcălit. Am cumpărat 12.000 de metri pătrați pe malul unui lac și m-au costat aproape patru milioane de euro. Cum mergi spre Pipera, treci peste un pod. În dreapta imediat e cel mai bun loc din București”, spune Dragomir.

Fostul reprezentant al Ligii Profesioniste de Fotbal povestește că este mulțumit de terenul primit. Totuși, piața imobiliarelor trece printr-o perioadă mai grea din cauza instabilității provocate de războaie.

„Fac 320 de apartament. În față la Otopeni ori fac 2000 de apartamente, ori fac 600 de vile. Am nouă hectare acolo. Muncesc și trec printr-o perioadă grea pentru că nu se vând apartamentele acum din cauza războaielor.

Este cel mai bun loc. Am drum aici de 16 metri, iar aici de 21 de metri, iar eu fac aici pe colț. Deasupra lacului, fac piscină la etajul 12. Am aprobare. Cu totul mă costă 35 de milioane”, a spus Mitică Dragomir, despre Gigi Becali, potrivit Fanatik.