Gigi Becali a făcut o nouă achiziție! Valoarea acesteia este de aproximativ 180.000 de euro

Astfel, tranzacția respectivă s-ar fi realizat la prețul de aproximativ 180.000 de euro și ar fi avut loc în vara acestui an, conform celor scrise de ciao.ro

Pensiunea care se numea „Sunători” a fost dezafectată, iar în aceasta sunt cazate două măicuțe care au grijă de tot ceea ce este acolo, respectiv pensiune, bisericuță și curtea comună. Biserica ține de satul Ortoaia, iar slujbele se țin o dată la două săptămâni, când acolo ajunge un preot.

Care este planul lui Gigi Becali?

Locuitorii din sat merg la slujbă la biserică, iar atunci când vor doar să se roage sau să aprindă lumânări, una dintre măicuțe le deschide. În momentul de față, aceștia nu stiu exact ce va face Gigi Becali cu locația proaspăt achiziționată. Potrivit sursei menționate, se zvonește că Becali și-ar dori să facă o mănăstire mai mare.

Gigi Becali a fost implicat recent într-un scandal

Amintim că anterior a avut loc un scandal fără precedent la FCSB. Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a lansat un set de acuzații extrem de grave la adresa patronului FCSB, Gigi Becali. Mai exact,  în timpul celui mai recent meci disputat de FCSB contra Gaz Metan Mediaș, partidă câștigată de roș-albaștri cu 1-0, suporterii FCSB au început să scandeze cuvinte dure la adresa patronului Gigi Becali, lucru care a făcut ca întreg conflictul dintre suporterii FCSB și patronul clubului să ia amploare.

În acest context, suporterii au adresa injurii la adresa clubului, cerându-i lui Gigi Becali să îl scoată la vânzare. Într-un interviu acordat la Radio Sport, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a declarat că suporterii FCSB nu își vor revizui comportamentul până când nu vor vedea o schimbare din partea finanțatorului pe care l-a acuzat de faptul că nu îi mai pasă de fanii echipei.

Totodată, el a subliniat faptul că întâmplarea de la Mediaș este dovada clară că suporterii ”s-au săturat și nu mai rezistă”. Acesta menționează că nu suporterii sunt cei care trebuie să își schimbe atitudinea, ci Gigi Becali, pentru a-și câștiga respectul în fața lor.

„Ce ați văzut la Mediaș este dovada că suporterii s-au săturat. Mulți nu mai rezistă. Dacă Gigi este indiferent față de suporteri, de ce ne-ar interesa ce se întâmplă la adresa lui Gigi Becali? Așa va fi până când își schimbă comportamentul față de noi. Echipa noastră nu a fost mai întâi cumpărată de Becali și apoi am venit noi.

A fost exact invers. Gigi ne-a găsit alături de echipă. Nu noi trebuie să ne revizuim comportamentul, ci Becali. Respectul se câștigă. Respectă și ești respectat. Noi suntem cei care mergem peste tot alături de echipă, cei care am dat zăpada cu Villarreal. El nici nu mai vine la meciuri”, a declarat Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord a FCSB.