Profeții sumbre în legătură cu soarta lui Gheorghe Dincă, cel care este în prezent acuzat de moartea a cel puțin două tinere din județul Olt, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal – LPF, Dumitru Dragomir, vorbit, într-o emisiune televizată, despre ce îl așteaptă pe criminalul din Caracal, după ce va ajunge în spatele gratiilor.

”Când îl vor lăsa din mână și va ajunge în pușcărie, Dincă știe că va fi un om mort. O să-l sinucidă în pușcărie. Nu ați văzut ce se întâmplă cu criminalii, violatorii de copii. Nu au șanse în spatele gratiilor. În trei zile, va fi mort”, a anunțat Dumitru Dragomir.

În prezent,Gheorghe Dincă participă, împreună cu autoritățile, la continuarea anchetei efectuate pe proprietatea sa din Caracal. Ținând cont de profețiile lui Dumitru Dragomir, se presupune că interesul criminalului este ca ancheta să se prelungească pentru o perioadă cât mai mare de timp.

Având în vedere complexitatea cazului și cercetările extinse, pe care trebuie să le efectueze organele de anchetă, este de așteptat că munca pentru descoperire de noi probe să nu se încheie prea curând.