Motivul despărțirii dintre Gerard Pique și Shakira. Ar fi înșelat-o cu o studentă de 23 de ani

Așadar, motivul despărțirii dintre Gerard Pique și Shakira ar fi fost infidelitatea fotbalistului cu o studentă de 23 de ani. Totuși, presa internațională scrie că aceasta nu ar fi fost singura infidelitate a lui Pique în timpul relației cu artista în vârstă de 45 de ani.

În urmă cu zece ani, jucătorul Barcelonei ar mai fi avut o aventură cu faimosul fotomodel Bar Rafaeli, în vârstă de 37 de ani, cunoscută și pentru relația de mai mulți ani cu actorul Leonardo Di Caprio, conform marca.com

„Problemele au apărut după ce Shakira a găsit mesajele lui Pique cu Bar Refaeli, dar nu s-au limitat la doar atât. Au existat și întâlniri intime. Antipatia reciprocă dintre mine și Pique datează de câțiva ani, am o relație nefericită cu el. Am știut dintotdeauna ce făcea prin Barcelona, pentru că e un oraș mic”, a declarat fotograful Jordi Martin, potrivit sursei menționate.

Părinții actualei iubite a lui Pique nu ar fi deloc încântați că fiica lor are o relație cu acesta

Mai mult, presa spaniolă a mai dezvăluit că părinții Clarei, actuala iubită a lui Pique, nu ar fi deloc încântați că fiica lor are o relație cu acesta.

„Părinții Clarei nu s-au simțit confortabil când au aflat vestea despre relația dintre fiica lor și Pique”, au scris spaniolii.

Jurnaliștii spanioli au scris că relația celor doi a început în urmă cu un an. Și pentru că fotbalistul nu se decisese să pună capăt relației cu mama copiilor săi, Clara a început să se vadă cu alt bărbat, pentru a-l face gelos pe Pique.

„Ca în orice relație secretă, a existat un ultimatum pe care Clara Chia i l-a dat lui Pique. Ea a început să se întâlnească cu alt bărbat, pentru că lucrurile alături de Gerard Pique nu mergeau în direcția potrivită. Jucătorul a aflat și acela a fost momentul când a decis să dea cărțile pe față și să se afișeze cu Clara Chia”, au mai scris jurnaliștii de la Marca.

„Clara Chia nu era deloc ok și a început să iasă cu un alt bărbat. Pique a aflat și acela a fost momentul de ‘restart’ al relației”, a dezvăluit jurnalista Marisa Martin-Blazquez, pentru Marca.