George Bădescu (50 de ani) a absolvit Facultatea de Drept din Bucureşti în anul 1992, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative – Relaţii Internaţionale în 1994 şi Colegiul Europei de la Bruges în 1995, unde a obţinut diploma de Master în Drept Comunitar, menționează Agerpres.

Ulterior a fost redactor ştiri externe la Televiziunea Română – corespondent la Moscova şi la Roma. Între 1996 şi 2000 a ocupat poziţia de Corporate Affairs Executive la Philip Morris România, iar din 2000 până în 2009 a fost consilier juridic al Ambasadei SUA la Bucureşti. 

Din 2010 este senior consultant la Links Associates, responsabil de contul Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România. 

'Marile magazine au adus comerţul modern în România, oferind consumatorilor o nouă calitate a actului de cumpărare. Hypermarketurile reprezintă un vector de progres pentru multe comunităţi, prin contribuţiile la bugetele acestora, prin faptul că tot mai mulţi producători locali le devin parteneri comerciali dar şi prin locurile de muncă pe care se bazează multe dintre familiile care au ales să rămână în ţară. AMRCR va continua să fie un partener de dialog, deschis abordărilor pozitive şi soluţiilor negociate, în beneficiul general', a afirma George Bădescu.