Împrumutul va fi utilizat pentru refinanţarea împrumutului acordat de către banca BRD SOCIETE GROUPE GENERALE.

În vederea garantării facilităţii de credit, statul român constituie în favoarea Băncii Millennium mai multe garanţi, printre care şi "ipoteca asupra imobilului situat în Piaţa Gării de Nord nr. 1-3, sectorul 1, Bucureşti, compus din teren în suprafaţă de 20.861 mp şi construcţiile aferente, inclusiv asupra veniturilor provenind din chirii, arenzi, prezente şi viitoare produse de imobil", se arată în anunţul publicat în MO nr.3063/11 iunie 2013.

La data de 30 septembrie 2010, SNTF CFR SA a încheiat cu BRD Societe Generale un contract de împrumut cu BRD – Groupe Societe Generale, în valoare 9,16 milioane de lei fără TVA.

Situată în Piaţa Gării de Nord nr. 1-3, Bucureşti, Gara de Nord este cea mai mare staţie de cale ferată din Bucureşti şi din România.
Millennium Bank: Imobilul lăsat garanţie NU este Gara de Nord
"Garanţia pentru această facilitate de credit constă, aşa cum spune şi anunţul din M.O., în ipoteca asupra unui teren de 20.861 mp şi a construcţiilor aferente. Terenul şi aceste construcţii sunt situate la adresa Piaţa Gării de Nord nr. 1-3, sectorul 1, Bucureşti, aceeaşi adresă poştală a Gării de Nord. Însă acest imobil NU este Gara de Nord", au declarat reprezentantii Millennium Bank.