La Consumer Electronic Show (CES), cel mai mare târg de electronice din lume desfăşurat în Las Vegas, în perioada 7-10 ianuarie, producătorii de electronice au venit cu cele mai noi tehnologii, însă pe lângă televizoare 3D, e-book readere sau super calculatoare au fost prezentate şi gadgeturi inedite.

0-45457-tv.jpg

Hannspree este un renumit producător de televizoare LCD cu design unic, iar anul acesta a venit la CES cu un televizor deghizat în urs polar. Televizorul se adresează în mod clar copiilor şi are o diagonală de 19 inch. Ironia face că televizoarele de ultimă generaţie contribuie la încălzirea golabală şi în consecinţă pun în pericol viaţa urşilor polari.

0-45455-sapca.jpg

O altă ciudăţenie care a putut fi admirată la CES 2010 a fost un accesoriu pentru iPhone numit As-Seen-on-TV Hat. Este vorba de o şapcă cu un cozoroc alungit şi cu un fel de perdea pe margine.  Şapca are un suport pentru iPhone în interior şi un fel de lupă care măreşte imaginile de pe ecranul de 3,5 inch al iPhone pentru a oferi o experienţă de cinema. Oricine este destul de curajos să poarte aşa ceva în public merită o viaţă întreagă de filme gratuite şi melodii de pe iTunes Store.

0-45456-briceag.jpg

Un alt gadget care a făcut senzaţie la CES a fost briceagul celor de la Victorinox. Pe lângă accesoriile obişnuite cuţit, şurubelniţă, scobitoare şi desfăcător de sticle, briceagul celor de la Victorinox poate deschide acum şi uşa de la garaj. Acesta conţine un cip care transmite semnale de înaltă frecvenţă şi le permite posesorilor să deschidă uşa de la garaj apăsând pe un buton. Briceagul mai este dotat şi cu un LED puternic, deci poate fi folosit şi pe post de lanternă.

SURSA: Gizmodo