Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că, deși a pierdut scaunul de Primar General al Capitalei, în favoarea lui Nicușor Dan, Gabriela Firea va rămâne cea mai dedicată apărătoare a drepturilor bucureștenilor, în fața posibilelor abuzuri ale noii administrații.

Astfel, Ciolacu vorbește despre sprijinul total pe care îl va avea Gabriela Firea din partea PSD, atunci când va veni vorba de acțiunile pe care le va întreprinde în Parlament în interesul locuitorilor Capitalei.

”Gabi Firea va avea susținerea totală a partidului”

”Astăzi Nicușor Dan și Ludovic Orban au confirmat că proiectele Gabrielei Firea pentru București erau foarte bune!

De aceea, Gabriela Firea va fi una dintre principalele voci ale PSD în evaluarea proiectelor noii administrații a dreptei reunite la București.

Sunt convins că Gabriela Firea va apăra bucureștenii de orice posibil abuz al lui Nicușor Dan și al aliaților săi. Gabi Firea va avea susținerea totală a partidului în toate acțiunile care sunt în interesul bucureștenilor. Așa cum am și anunțat, colega mea va continua proiectele de dezvoltare a Capitalei în calitate de parlamentar!

Sunt convins că o mare parte dintre locuitorii Bucureștiului o apreciază în continuare, iar ceilalți vor simți rapid care e distanța dramatică între promisiuni și realitate.”, a scris Marcel Ciolacu vineri pe Facebook.

În context, primarul ales al Capitalei a susținut vineri o declarație de presă după ședința pe care a avut-o la Ministerul Transporturilor.

Cel mai important proiect pentru București

Nicușor Dan a declarat că sunt multe proiecte de executat în București doar că cel mai important dintre ele este o nouă autostradă care va fluidiza traficul.

Mai precis, este nevoie de o Autostradă de Centură pentru a face traficul din București să nu mai fie atât de încărcat. Pe lângă această autostradă, Dan a mai precizat că este nevoie de o consolidare a transportului public și de mai multe parcări.

”Bucureștiul este obligat să colaboreze cu Ministerul Transporturilor, pentru că multe din lucrurile pe care trebuie să le facem în ceea ce privește mobilitatea în București ține de colaborarea cu acest minister.

Trebuie să luăm presiunea de trafic de pe București și ca să luăm presiunea pe trafic trebuie să avem o consolidare a transportului public, trebuie să avem marile parcări în intrarea în oraș, trebuie să avem Șoseaua de Centură și trebuie să avem Autostradă de Centură. Deci, am vorbit astăzi de investițiile pe care MT urmează să le facă”, a spus Nicușor Dan.

Foto: INQUAM / Alexandru Bușcă