Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, (AMPT), un serviciu public de interes local al Capitalei, finanțată din subvenții de la bugetul local al Municipiului București și din venituri proprii a încheiat un contract de lucrare de artă, proiectare şi amplasare monument momun Martin Luther şi Jean Calvin.
Lucrarea de artă se va efectua în atelierul firmei Acron Creative SRL. Monumentul comun Martin Luther şi Jean Calvin se va amplasa în Bucureşti. 
 
Nu s-a organizat licitaţie electronică, fiind negociere fără anunţ de participare, valoarea totală finală a contractului este de 2,11 milioane lei, fără TVA. Justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare a fost că acest contract de servicii este, „adjudecat de câştigatorul sau unuia dintre câştigătorii unui concurs”. 
Contractul a fost atribuit în data de 4 decembrie, Acron Creative fiind singura firmă care a depus ofertă. Contractul nu poate fi subcontractat şi este finanţat cu bani de la buget.
Acron Creative, o firmă cu sediul într-un apartament situat în Bucureşti, conform datelor financiare anuale la 31 decembrie 2016, a avut o cifră de afaceri netă 1.173.208 lei, venituri de 1.173.418 lei, un profit net de 478.435 lei şi 0 salariaţi. Firma care se ocupă de lucrarea de artă, în valoare de circa 470.000 euro are ca domeniu de activitate de interpretare artistică (spectacole).