Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, s-a declarat extrem de dezamăgită de tradarea unor apropiați ai săi, care au schimbat tabăra politică peste noapte fără să o informeze, deși sunt chiar apropiați de familie.

Firea a făcut în primul rând referire la Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, care a anunțat recent că nu va mai candida în alegerile locale din partea PSD.

Trădată pentru Ponta

Primarul General a insinuat, fără a rosti propoziția cu subiect și predicat, că a fost trădată de Negoiță în favoarea lui Victor Ponta.

”Undeva s-a apăsat pe un buton, s-a declanșat o armă atomică împotriva mea”, a afirmat Gabriela Firea, în direct la Antena 3, făcând referire la jocurile de culise prin care se încearcă blocarea sa în tentativa de a obține un nou mandat de primar general.

În context, trebuie precizat că primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a făcut niște afirmații despre care nu se poate spune că ar fi foarte convenabile pentru Gabriela Firea.

Negoiță nu s-a sfiit chiar să îl laude pe principalul contra-candidat al acesteia, Nicușor Dan, despre care a spus că ”ar putea să aibă o fărâmă de onestitate, ceea ce este foarte mult în politică”.

Astfel, edilul Sectorului 3 a mai făcut o afirmație cel puțin surprinzătoare, referitor la integritatea persoanei care deține funcția de primar.

”Este foarte mare nevoie în politică de oameni în care să ai încredere. Să fii primar este o onoare atât de mare încât în mod normal o persoană trebuie să fie capabilă să-și dea viața.

Cei care își permit să înșele încrederea celor care și-au dat votul ca să fie reprezentați, pentru ei aș reintroduce pedeapsa capitală.

Este inadmisibil

să vezi oameni care ajung să se cațere în funcții publice pentru a-și satisface nevoile proprii ale camarilei”, a declarat Robert Negoiță, la Digi 24 Tv.

El  a anunțat, luni, că la alegerile locale din această toamnă nu va mai candida din partea PSD.

”Nu cred în șansele de reușită (ale lui Marcel Ciolacu – n.red.). Văd căpușe, hiene cu dinți rânjiți că ‘uite PNL s-ar putea să se împiedice și venim noi iarăși, avem noi grijă să…’. Nu mă regăsesc acolo.

Am menționat câteva nume. L-am menționat pe domnul Bădălău, care iată, un PSD atât de reformat, încât îl premiază să-l trimită la Curtea de Conturi, ca vicepreședinte. Nu e doar o nenorocire pentru prezent, ci pentru următorii 9 ani.

E un exemplu foarte prost pentru societate. Adică în România cum poți să te realizezi? Te duci, ești servil, cu capul plecat, fără competențe nici profesionale și nici morale. Am vorbit despre domnul Oprișan, un alt exemplu. Nu aș vrea să fac o listă, că ar putea să pară o chestiune de persoane. Este o chestiune de principii”, a declarat Robert Negoiță, la postul de televiziune menționat.