Traian Băsescu a fost suprins, la Bruxelles, într-un restaurant, în timp ce se afla în compania unei tinere. Dezvăluirea, însoțită de două fotografii, a fost făcută de jurnalistul Dan Bucura.

“Ei bine, da, cum am promis. La ora 21, aici pe pagină! Am văzut că mă întrebați toți, unde, unde?! Locul unde comunicăm cel mai bine este aici! Cu voi, prietenii mei de pe Facebook…

Fotografiile cu pricina sunt făcute acum câteva zile, deci fierbinți! La Bruxelles, acolo unde muncește, mai nou, fostul președinte! Mai rămâne marele mister! Cine este misterioasă doamna?!?! Pare trasă fix pe calapodul Elenei Udrea, nu?! Așa cum sugerați multi, încă de la prima postare… Dar, uite că nu era ea!!

Tânără se numește Casiana… Și lucrează, desigur….. la Parlamentul European! Este un personaj extrem de interesant. Mai multe nu va spun acum, dar, așa cum fac mereu…revin cu detalii!”, a comentat jurnalistul.

Imediat după ce povestea pozelor a fost preluată de presă, misterioasa blondă a făcut o mișcare neașteptată. Ea și-a șters contul de socializare, licru care a ridicat unele semne de întrebare.

“Povestea pozelor cu Traian Băsescu și blonda misterioasă, la Bruxelles. Despre colegi de breaslă, caractere și reacții…

Scurt și la obiect: am dat prima poza cu Traian Băsescu la câteva ore înainte să apară în spațiul virtual mioritic. Fără interpretări, fără povesti, fără vreun interes și fără să fi plătit un cent pt ele. Pe surse gazetărești!

Au fost preluate de mulți colegi de presă, majoritatea citând cu bun simț sursa. Cum au făcut colegii de la Kanal D, Libertatea, România TV, spre exemplu. Câțiva au făcut-o ghiolbaneste. E felul lor, să le fie de bine…

Revenind la imagini, n-am susținut nicio secundă că e vorba de altceva, mai mult decât o întâlnire de după muncă, la Parlamentul European. Mulți pudibonzi au sărit să îmi explice că nu trebuie să intrăm cu bocancii în viața intimă a omului… Or fi simțit ei că e vorba de așa ceva. Eu, nu!

Partea suspecta abia acum vine! Spre deosebire de alții, mi-am făcut lecțiile cum trebuie. Știu exact, cu nume și prenume cine este partenera de masă a fostului președinte. Am și divulgat că lucrează la Parlamentul European și o cheamă Casiana. Ei, doamna cu pricina și-a șters instant contul de Facebook, de cum au apărut pozele!!!

Acum, nu e treaba mea să judec oamenii. Dar 2 intrebari jurnalistice tot am. Retoric, desigur

1 – De ce ți-ai șterge contul de Facebook, dacă nu ai nimic de împărțit cu cel cu care stai la un pahar de vin?!

2 – De ce ai deveni, brusc, foarte pudică, după ce multă vreme ai postat public poze pe care unii le-ar putea considera lipsite de inhibiții, dacă nu chiar sexy?!

PS…Pentru că sunt prevăzător, am salvat poze de pe contul cu pricina, înainte de a fi șters! Dacă tot era public, era și păcat…..”, a comentat Dan Bucura.