''Pe 30 decembrie, după o şedinţă lungă, ultima pe 2015, ne-am strâns toţi membrii guvernului pentru a vă transmite tuturor o urare sinceră de "La Multi Ani" ! Am ales câteva ipostaze mai "de familie" pentru ca urarea noastră să fie una cât mai caldă. Aşadar: Un 2016 bun şi frumos!'', a scris Cioloş.

Textul este însoţit de opt fotografii alb-negru ale premierului alături de miniştri. Trei dintre ele sunt de grup, o parte din membrii Executivului fiind aşezaţi pe fotolii şi canapele, astfel că doamnele nu mai sunt ''eclipsate'' de membrii de sex masculin ai Cabinetului, scrie mediafax.ro

Prima fotografie de grup a Guvernului Cioloş a stârnit controverse în mediul online, una dintre critici vizând faptul că doamnele care deţin funcţii de ministru au fost aşezate pe rândurile din spate.

Premierul Dacian Cioloş s-a declarat ulterior deranjat de fotografia de grup a Guvernului şi a precizat că acesta a fost protocolul, adăugând că poza va fi refăcută "cu prima ocazie". Aceasta era încă pe disponibilă pe site-ul Guvernului pe 31 decembrie 2015.