Leonard Miron a dezvăluit într-un interviu cu Cristi Brancu că a fost testat pozitiv și a fost purtător al noului coronavirus.

Totodată, afectat de infectarea cu noul virus a fost și iubitul lui Leonard Miron. Cei doi ar fi luat coronavirusul într-o croazieră ce a traversat și Italia.

Croazieră în Italia

Leonard Miron a dezvăluit că a avut coronavirus, dar că a fost asimtomatic. Boala s-a manifestat ca o răceală obișnuită.

În schimb, iubitul său spaniol a fost țintuit la pat, pentru câteva zile.

„Leonard Miron a șocat! Într-o declarație exclusivă, el a spus ca și-a făcut două teste – cel de COVID și cel imunologic. Primul a ieșit negativ, al doilea pozitiv!

Deci a dezvoltat anticorpi pentru COVID, adică a fost infectat.”, a transmis Cristi Brancu prin intermediul canalului său de YouTube, informează romaniatv.net.

„Leonard și Miguel au fost plecați într-o croazieră care a trecut prin Italia exact când se înregistrau primele victime și reglementările nu erau așa de stricte.

Când au ajuns acasă, Leo a avut o ușoară răceală, iar Miguel a avut ca o gripă mai serioasă două zile. Și atât. Așadar, au fost asimptomatici”, a mai susținut prezentatorul Antena Stars.

”Pozitivi pe anticorpi”

”La testul de COVID-19 am ieșit negativ, dar la testul de anticorpi am ieșit pozitivi. Noi știam lucrul acesta.

Eram într-o croazieră care a trecut și prin Italia, exact când acolo se vorbea de primele infectări. Tocmai de aceea, noi am început autoizolarea cu mult timp înainte de a se impune” a povestit Miron.

”Eu sunt un soi rău așa și ăsta niciodată nu piere”, a glumit fosta vedetă de televiziune.

”Eu n-am avut niciun simptom dramatic, știu doar că el a tușit și a avut un fel de gripă câteva zile, dar atât. Dar acum ne-au venit testele și suntem negativ pe COVID-19 și pozitiv pe anticorpi”, a explicat Leonard Miron.