Florin Dumitrescu a dezvăluit relația cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu

Florin Dumitrescu a povestit cum se înțelege cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în culisele emisiunii MasterChef România, subliniind trăsăturile distinctive ale colegilor săi care îi fac speciali în ochii lui.

Juratul emisiunii culinare de la PRO TV a spus că legătura dintre el și colegii săi este aproape ca un parteneriat civil, deși nu reușesc să își coordoneze vacanțele împreună.

Întrebat ce îi face pe Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu atât de speciali și cum reușesc să mențină prietenia, Dumitrescu a oferit răspunsuri care ar putea să surprindă mulți dintre telespectatori, precum:

„Prietenia noastră arată ca un parteneriat civil. Între noi trei e o relație atât de unită și de apropiată încât ne lipsește doar să ne facem vacanțele împreună. În rest, majoritatea lucrurilor le facem împreună. Uniunea asta pe care am construit-o în timp s-a construit dincolo de camerele de filmat.

Dacă ar fi fost vorba de competiție între noi trei, competiție pe post, poate nu am fi fost aici. Noi am înțeles un lucru și de aia am reușit să supraviețuim și astăzi. Noi trei suntem mai puternici împreună decât fiecare separat. Atunci am reușit să ducem relația asta de prietenie la alt nivel, mai ridicat decât o simplă prietenie.

Sorin e un băiat foarte calculat. Cu Sorin e foarte bine să mergi la drum. Își calculează foarte clar pașii. Nu face pași în plus și nu face pași în minus. E bine să ai un prieten de genul ăsta. Cătălin e la polul opus. Ar fi în stare să pârjolească tot în jurul lui și după aceea să se gândească ”Oare e bine ce am făcut?”, dar de cele mai multe ori, Cătălin aterizează în picioare. E foarte bine să ai prieteni de genul ăsta, și mai ales parteneri de genul ăsta”, a dezvăluit Florin Dumitrescu pentru Fanatik.

Florin Dumitrescu a recunoscut că poate părea dur în fața televizorului, dar e cel mai inimos dintre jurați

Florin Dumitrescu a vorbit despre importanța prejudecăților pe care oamenii le au despre el și a dezvăluit un complex cu care s-a confruntat de-a lungul anilor. El a recunoscut că problema sa cu vârsta a apărut din cauza experiențelor care l-au maturizat prea devreme.

Florin Dumitrescu
SURSA FOTO: Facebook, Chef Florin Dumitrescu

Deși la MasterChef pare dur, Dumitrescu a subliniat că a fost mereu foarte înțelegător și empatic cu concurenții în evaluările sale.

El a adăugat că prejudecata poate fi benefică, sugerând că imaginea exterioară poate fi diferită de realitatea interioară.

„Eu am fost cel mai inimos dintre jurați. Prejudecata este foarte bună, să știi. Dacă îți faci poleiala și la interior găsești o mizerie… Mai bine să par altfel. N-am o problemă cu prejudecata. Singurul meu complex pe care l-am avut și l-am trăit, dar nu mai e cazul acum, a fost legat de vârstă.

Întotdeauna mi s-au întâmplat lucruri când eram mai tânăr decât trebuia și am fost mai precoce decât trebuia. Am pățit chestii. M-am maturizat poate mai repede decât alți băieți de vârsta mea și atunci vârsta, da, a fost mereu o problemă. Din păcate, și eu mai cad în păcatul prejudecății, dar mi se pare ca un film bun. Îți creează, așa, ca o poveste, iar atunci când dai poleiala deoparte să vezi, de fapt, ce e în miez”, a mărturisit Florin Dumitrescu.

Chef-ul este de părere că din eșecuri te perfecționezi

Chef-ul a subliniat că a avut multe eșecuri în bucătărie înainte de a se perfecționa. Consideră că fără să gafezi, să greșești, nu prea poți evolua în viață.

Pentru el este foarte important să greșească pentru a învăța apoi unde putea face altfel, astfel încât fiecare preparat să atingă nivelul de perfecțiune, cel puțin pentru el.

Florin Dumitrescu a exprimat că a avut multe eșecuri în bucătărie de-a lungul timpului. Consideră că nu poți evolua fără să faci greșeli. El crede că atunci când te confrunți cu o greșeală, trebuie să înveți din ea și să te ridici.

„De cele mai multe ori am dat chix. N-ai cum să evoluezi dacă nu greșești. Ce faci atunci când cazi? Te ridici! Asta trebuie să faci și în bucătărie. În primul rând, atunci când vrei un lucru bun, trebuie să ai curiozitate. Cum se manifestă la mine treaba asta? Eu gătesc ca și creativitate…

Poate sunt un pic mai curajos decât alți bucătari. Ca să pot să ajung să împing limitele cât mai sus, mă duc să studiez chestii, adică greșelile, ca să pot să iasă perfecte pentru mine. Da, trebuie să dai chix în bucătărie și, în viață, în general, trebuie să greșești ca să știi ce ai de reparat”, a spus Florin Dumitrescu.

Noul sezon MasterChef va fi unul plin de emoție

Florin Dumitrescu a dezvăluit detalii despre cel de-al nouălea sezon al emisiunii MasterChef România, programat să înceapă la toamnă pe PRO TV.

El a și exprimat emoția întoarcerii în locul unde a devenit cunoscut publicului larg și a anticipat că va fi o ediție extrem de captivantă.

Dumitrescu a menționat că au avut un moment deosebit în ziua cunoașterii, unde au simțit o profundă emoție văzând pasiunea concurenților.

„În sezonul ăsta MasterChef va fi foarte mult vorba despre emoție. Multă emoție. În primul rând, noi avem emoție. Suntem emoționați, pentru că îi vedem pe concurenți cu câtă pasiune se uită la noi. Am avut azi momentul de cunoaștere, primul moment, practic, în care ne-am văzut și am avut lacrimi în ochi.

Chiar și cei noi din echipă, pe care nu îi cunoaștem foarte bine, plângeau, la fel și cei vechi cu care am început, plângeau și ei. Era un moment foarte emoționant. Și, din punctul meu de vedere, sezonul ăsta va fi despre foarte multă emoție. Reîntoarcerea asta acasă chiar e pe bune. Nu e doar o campanie de făcut valuri”, a încheiat Florin Dumitrescu.