Florin Cîțu, mesaj pentru românii din Vamă: Vă promit că ne vedem vara aceasta

Premierul le-a promis românilor care se află acum pe litoral că ”vă promit că ne vedem vara aceasta și în Vamă”. Acesta le mulțumește românilor că au ales să se vaccineze pentru că doar așa putem reveni la normalitate.

„Vă promit că ne vedem vara aceasta și în Vamă. Vă mulțumesc că ați ales să vă vaccinați. Doar așa revenim la all-nighters”, este mesajul postat de premier pe rețeaua de socializare.

Mesajul premierului vine după ce câțiva tineri aflați în Vama Veche l-au invitat pe litoral și au precizat că s-au vaccinat toți.

“Restricţiile sunt cum sunt, sunt ok, este o situaţie grea, înţelegem, le respectăm, doar că ar trebui mărit un pic termenul, că e cam nasol la 10 sincer. Domnul Cîțu a fost OK că premier, dar vrem să ne distrăm şi noi, credem în virus, ne-am vaccinat. Domnul premier vă așteptăm la Vama Veche, ne-am făcut şi vaccinul, suntem vaccinaţi toţi.”, spune tânărul pentru știrileprotv.ro.

Când am putea reveni la normalitate

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, premierul Florin Cîțu a precizat că vom putea reveni la normalitate din 1 iunie, subliniind că România are toate condițiile pentru a vaccina 5 milioane de români până la începutul verii.

Prim ministrul a ținut să le mulțumească românilor care au mers la vaccinare la centrele drive-thru din toată țara, subliniind că la centrul din Piața Constituției din București s-a vaccinat câte un om pe minut.

”Vreau să le mulţumesc tututor românilor care au mers să se vaccineze la centrele drive-thru din toată ţara. Cu maşina personală, cu motocicleta, cu bicicleta, cu taxi-ul. La centrul din Piaţa Constituţiei s-a vaccinat un pacient pe minut. Accelerăm campania.”, spune premierul Florin Cîțu.

Premierul a subliniat că singura soluție pentru a ieși din pandemie este vaccinul și a spus că, împreună, putem reveni la normalitate.

”Pe lângă programare pe platformă, avem centre drive-thru, vaccinare la medicul de familie, maratoane de vaccinare. Avem toate condiţiile să ajungem la 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie. Singura soluţie este vaccinul! România, hai că se poate! Împreună revenim la normalitate!”, a scris Florin Cîţu vineri pe Facebook.

Sursă foto: Facebook