Într-o nouă postare pe Facebook, Florin Călinescu a areacționat vehement împotriva lui Nicolae Bacalbașa. Ca de obicei, nu a scăpat de ironia actorului nici liderul PSD, Liviu Dragnea. 

“În cazanul cu imbecili, s-a mai ridicat unul la suprafață. Bacalbașa. Cică medic pă Dunăre pe undeva…livulica, dă o hotarâre să participe toate somitățile tale la o oratorie laiv în contra cu mine, pă arena cu iarba din Alexandria. Stadionul viitoarei campioane mondiale la fotbal european.

PS. Eu votez PLEȘOIANU președinte. La orice. La oriunde”, a scris Călinescu pe pagina sa de socializare.

Reacția actorului a fost generată de ultima intervenție a deputatului social-democrat Nicolae Bacalbaşa. Acesta a lansat, într-un interviu acordat unei televiziuni locale, acuzaţii extrem de grave atât la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, cât şi la adresa Germaniei şi Uniunii Europene.

Replica dată de Florin Călinescu a stârnit comentarii aprinse pe Facebook, mulți dintre internauți intrând în jocul celebrului actor. “Campioană mondială la fotbal european!!! 🙂 🙂 🙂 Maestre pă asta a înghițit-o Veorica!!! 🙂 “, a fost unul dintre comentarii.