Noua florărie FlorideLux.ro, amplasată în zona Izvor din București, pe Bulevardul Libertății nr. 22, are o suprafață de 230 mp, împărțiți în spațiu destinat florăriei, cameră frigorifică profesională, atelier și zonă de depozitare. Pe lângă aceasta, se adaugă încă 300 mp folosiți pentru depozite, birouri și săli de cursuri de floristică. Investiţia totală a fost de 90.000 de euro.

„Prin noua florărie FlorideLux Izvor ne-am propus să aducem în inima Bucureștiului un concept nou pe piața floristică locală, ce reunește în același spațiu florăria, showroom-ul și atelierul. Mizăm pe interacțiunea umană, dar și pe tehnologie modernă, astfel că floriștii noștri foarte bine pregătiți vor avea la dispoziție tablete dotate cu noi aplicații pentru a realiza eficient comenzile clienților. Pe de altă parte, clienții vor avea posibilitatea să aleagă produse deja realizate sau pe bază de comandă, prin intermediul punctelor de vânzare. Practic, noul FlorideLux Izvor este un One Stop Shop, iar, prin calitatea serviciilor oferite, suntem convinși că într-un timp foarte scurt va deveni un punct de atracție în sine”, declară Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Potrivit reprezentanților companiei, pe lângă flori, buchete și aranjamente florale deosebite, clienții FlorideLux Izvor vor putea alege și cadouri, decorațiuni pentru casă, diverse modele de vaze, dar și o gamă variată de ciocolată și băuturi.

FlorideLux Izvor va genera 15% din veniturile anului 2020

Pentru anul viitor, compania estimează o creștere de 20% a cifrei de afaceri, până la 1,45 milioane de euro, datorită investițiilor făcute în noua florărie și a lansării unor noi proiecte care vor genera venituri suplimentare. De asemenea, este așteptat ca floraria FlorideLux Izvor să genereze aprox. 15% din veniturile estimate pentru anul 2020.

Odată cu deschiderea florăriei, FlorideLux vizează pe lângă clienții fideli, și clienții de proximitate, zona Izvor fiind ușor accesibilă datorită stației de metrou din apropiere, dar și a faptului că florăria dispune de locuri de parcare dedicate acestora. Începând cu a șasea lună de funcționare, compania estimează circa 500 de clienți lunar.