Toaîtă lumea trebuie să știe că există o plantă care aduce norocul în dragoste. Ea se numește „Fericirea femeii” și cei care o au în casă ar avea mai multe șanse de a-și găsi neapărat sufletul pereche. Spathiphyllum („Fericirea femeii” sau „Crinul Păcii”) simbolizează castitatea conjugală. Această floare a iubirii aduce înțelepciune și încredere.

„Crinul Păcii” contribuie la armonizarea relațiilor de familie și atrage fericirea în casă. Spathiphyllum este una dintre plantele de interior preferate printre multe femei, în special femeile necăsătorite.

Spathiphyllum (Sursa: botanistii.ro)

Cei care vor planta această floare de interior acasă, ar avea șanse mai mari să se logodească, să ajungă în fața altarului și chiar să își mărească familia prin apariția unui copil.

Planta minune care ajută un cuplu căsătorit

În cazul unui cuplu căsătorit, spathiphyllum permite stabilirea unui respect reciproc unul pentru celălalt. Dacă cel care deține această plantă este singur și nu se află într-o relație, atunci în scurt timp își va găsi sufletul pereche într-un scurt timp.

Totodată, dacă Spathiphyllum este aşezată în dormitor, aceasta creează un unic ecran de protecţie din infidelitatea în căsătorie. „Fericirea femeii” aduce mereu armonia și dragostea în familie. Proprietarul florii trebuie să monitorizeze în mod competent spathiphyllum. Aceasta are nevoie de multă căldură şi atenţie.

Pentru atragerea sufletului pereche trebuie să comunicaţi cu ea şi să-i spuneţi toate dorinţele pe care le aveţi. Planta nu trebuie oferită unei alte persoane care să aibă grijă de ea, altfel puteți oferi o părticică din propria voastră fericire feminină.

Atenție mare cum arată florile

Spathiphyllum poate fi un decor minunat pentru un apartament, se va potrivi pentru orice interior. În plus, poate avea un efect pozitiv asupra sănătății cuiva care are probleme. Ea va ajuta pe cel care o deține să treacă peste o depresie, să supraviețuiască unei despărțiri dificile și chiar să găsească un nou partener.

Potrivit legendei, Spathiphyllum este capabilă să aducă femeii sufletul pereche. Atunci când Spathiphyllum înflorește, orice stăpână a florii este fericită și în armonie cu sine. Dacă este singură, atunci își va găsi perechea, dacă este căsătorită, dobândește toată atenția din partea soțului și copiilor, dar dacă nu are copii, va deveni mamă.

Dacă florile sunt rotunjite, atunci gazda va rămâne în curând însărcinată. Pentru a afla adevăratele sentimente ale unui partener, acesta trebuie să-i ofere gazdei o floare. Dacă ea se va ofili, atunci sentimentele au dispărut, dacă ea înflorește, atunci e vorba de iubire. Dacă capetele frunzelor s-au înnegrit, atunci în curând proprietarul va avea datorii. Apariția simultană a 2-3 flori semnalează că toată lumea din familie va fi fericită și de bună dispoziție.

Pentru o fată aflată într-o relație, o plantă înflorită va aduce o nuntă rapidă.