Flaro Sibiu va produce peste 400.000 de subansamble auto destinate sistemului electric si de transmisie in 2007 si estimeaza ca productia aceasta ii va genera venituri de peste un milion de euro in acest segment, informeaza un comunicat al companiei. In industria electrotehnica, Flaro prognozeaza in acest an venituri de peste 2,5 milioane euro.

 

Printre marcile care vor utiliza subansamblele Flaro se numara Jaguar, Volvo, DaimlerChrysler si Volkswagen.

 

Potrivit lui Ani Capatina, administratorul unic Flaro, unul dintre obiectivele pentru sfarsitul lui 2007, inceputul lui 2008 este obtinerea certificarii TS 16949, specifica furnizorilor directi pentru industria auto. Totodata, Flaro a anuntat ca va investi 600.000 de euro in achizitionarea de echipamente tehnologice noi pentru dezvoltarea afacerilor din industria auto si electrotehnica, echipamente care vor mari capacitatea de productie in ceea ce priveste injectia de mase plastice si prelucrari mecanice.

 

Pentru 2007, Flaro isi propune, de asemenea, sa isi extinda portofoliul de clienti ce activeaza atat pe piata industriei auto cat si electrotehnica, printre acestia numarandu-se Emerson si compania franceza FCI.

 

Flaro este o companie membra a grupului RTC, unul dintre cele mai mari grupuri de retail si distributie din Romania.

 

Sursa: Capital 30 Mai 2007