Este pentru prima dată când din 2013 Ministerul Justiției a scos un post de notar pentru cei care doreau să-si mute sediul de la țară în municipiul Iași. Fiul cel mare al lui Toader, în prezent notar în comuna Răchițeni, s-a inscris si el in concurs insă a ratat,

La concursul organizat pentru postul din Iași s-au înscris patru candidați. În final, pe primul loc s-a clasat Roxana Adiana Cojocaru, cea care deținea, de anul trecut, un cabinet în comuna Schitu Duca.

Ea a obtinut nota finala 9,29, fiind urmată de Andreea Fandache (9,17), Ionuț Alexandru Toader (9,02) si Răzvan Antohie (8,22).

Deși a depus contestație la sfârșitul concursului, moment la care avea nota 8.80, Toader junior nu le-a mai putut ajunge din urmă pe contracandidatele sale și a pierdut ocazia de a avea propriul cabinet în municipiul Iasi, conform aktual24.ro.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader nu aștepta la asta, dat fiindcă unele voci spun că postul a fost special creat pentru fiul acestuia, Ionuț Alexandru Toader . Conform unor surse, politicianul este foarte supărat.