Tudorel Butoi nu exclude existența unui psihopat, „din cei care se găsesc printre noi și călcăm pe ei ca pe dude” și pentru care „nimic nu facem pentru identificarea lor, pentru punerea lor în baze de date, pentru a putea fi identificați și capturați mai ușor”.

„S-au mișcat forțe uriașe, Poliția și-a scos în ring toate dotările și iată că avem rezultat. Rezultatul acesta ne face să plecăm acum de la victimă către probeși către pretabilii făptuitori. Aici se va găsi un profil genetic, se face cercul de bănuiți, al făptuitorului. Dacă este vorba de crimă cu mobil sexual se va restrânge imediat la persoana care are profil genetic. Se identifică spermă sau alte lichide, dar mai avem mult până atunci.

Este vorba despre expertiza medico-legală care se va face asupra cadavrului și care ne va orienta pistele de lucru.

Se spune că sunt semne de violență, dar în 3 zile de când lipsește fata este posibil să fie și semne de violență create de animale sălbatice… Important este că fata, dintr-un mediu social, este găsită pe un câmp. Cine a adus-o, este un lucru pe care îl va lămuri investigația judiciară.

Nu exclud existența unui psihopat, unui bioinstinctual care se găsesc printre noi și călcăm pe ei ca pe dude, nimic nu facem pentru identificarea lor, pentru punerea lor în baze de date, pentru a putea fi identificați și capturați mai ușor.

Cam asta este opinia mea. Sunt bucuros de faptul că, iată, se pune în mișcare… Văd și revăd în mijlocul polițiștilor foști studenți care pun ca ipoteză de lucru dispariția de persoană cu suspiciuna de omor. Se comportă ca atare și iată că ajung la rezultate palpabile,” a declat Butoi, la digi24.ro.