Abonaţii televiziunii prin satelit Boom TV îşi pot achita facturile şi prin intermediul subunităţilor Poştei Române, în urma încheierii unui acord între operatorul poştal şi compania DTH Television Grup.

„Încasările se realizează exclusiv în numerar, la ghişeele poştale, pe baza codului de bare conţinut de facturile emise de DTH Television Grup. De asemenea, se pot achita şi la domiciulul clienţilor din mediul rural, în urma solicitării abonaţilor, fără a fi necesară prezentarea facturilor”, se arată într-un comunicat al Poştei.

Poşta Română este cel mai mare operator de profil şi dispune de o reţea teritorială de aproximativ 7.100 de oficii poştale, din care mai mult de 1.100 sunt informatizate.

Compania DTH Television Grup a fost înfiinţată în 2004, în prezent utilizând sistemul de telecomunicaţii DTH în România, sub marca Boom. Lansat în mai 2006, Boom este prima platformă independentă de televiziune digitală prin satelit – DBS MCTV (Digital Broadcast Satellite or Direct-to-home Multi Channel Television) din România.

SURSA: Mediafax

Te-ar putea interesa și: