Se încinge atmosfera în PNL, după ce organizația de la Dolj l-a primit săptămâna trecută în rândurile sale pe fostul președinte al filialei județene a Pro România, Teodor Sas.

Astfel,  fostul secretar general adjunct în Ministerul Transporturilor din partea liberalilor, Horațiu Buzatu, a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj extrem de virulent împotriva acestei mutări politice:

”Într-un profund dispreț, atât față de noile tendințe ale partidului dar și față de deciziile conducerii centrale, săptămâna trecută, președintele Pro România din Dolj, dl. Teodor Sas, a fost primit în PNL.

Nu știu care o fi aportul acestei ”achiziții”, dar nu pot să nu mă întreb: în noua sa calitate, dl. Sas va susține candidatura la primaria Craiovei pentru prietenul său Antonie Solomon (candidat anunțat de Pro România), sau pentru Nicolae Giugea, candidatul PNL?”, s-a revoltat Buzatu, prin intermediul mesajului postat pe internet.

Trebuie menționat că PNL a anunțat, prin vocea șefului său, Ludovic Orban, că nu va transfera niciun politician de la PSD și ALDE sau care a avut vreo legătură cu actuala coaliție guvernamentală.