1. Jaeger LeCoultre – Joaillerie 101 Manchette – Neprețuit (ceasul-brățară are încrustate pe design-ul format din pătrate 576 de diamante și safire; costul lui nu a fost specificat până acum)
2. 201-carat Chopard – 25 mil. dolari (sunt 874 de diamante roșii, albastre, argintii și albe)
3. Patek Phillipe – Supercomplication – 11 mil. dolari (realizat din aur de 18 K și datează din  1932; manopera a fost finalizată pe parcursul a patru ani)
4. Louis Moinet – Meteoris – 4,6 mil. dolari (sunt folosite fragmente de meteoriți de pe Marte, de pe Lună și din "Rosetta Stone" – cel mai vechi meteorit găsit pe Terra)
5. Patek Philippe – Platinum World Time – 4 mil. dolari (afișează coordonate temporale diferite și poate distinge între orele de noapte și zi, în funcție de fusul orar al fiecărei țări)
6. Cartier (ceasul secret în forma păsării Phoenix) – 2,7 mil. dolari (este realizat din rodiu placat cu aur alb – ochii sunt creați din smaralde și diamante, iar corpul păsării es acoperit cu 3.010 diamante)
7. Franck Muller – Aeternitas Mega 4 – 2,7 mil. dolari (are cronograf, calendar pentru 999 de ani și indicatori pentru diferite fusuri orare și se vinde în Geneva și New York.)
8. Parmigiani Fleurier – Fibonacci Pocket Watch – 2,4 mil. dolari (realizat integral din paladiu, carcasa înfățișează o floare de lotus și include o spirală în formă de melc, care reprezintă șirul lui Fibonacci)
9. Patek Philippe – Sky Moon Tourbillon – 1,3 mil. dolari (realizat din 686 de piese și cu carcasă din platină, ceasul cu două fețe indică timpul sideral și pe cel teluric)
10. Ulysse Nardin – Royal Blue Tourbillon – 1 mil. dolari (are brățara încrustată cu 568 de diamante și 234 de safire și nu există decât 30 de exemplare)