La finalul ședinței, în timpul declarațiilor de presă ale contestatarilor, el a ținut permanent privirea în jos, ceea ce i-a șocat pe jurnaliști. 

„Probabil supărarea a fost mare. El a spus în organizație că Liviu Dragnea va pleca și că el va deveni președintele PSD și premier al României. Visează demult acest lucru. Însă problema este alta. Că el a semnat o scrisoare fără mandatul nostru. Cine i-a dat lui voie să facă asta? Reprezintă organizația PSD Dâmbovița și nu l-a mandatat nimeni să facă așa ceva. Ne-a adus niște prejudicii de imagine incomensurabile. Vom fi marginalizați din cauza lui. Nu vom putea să ne finalizăm proiectele din cauza lui. Conduce filiala dictatorial. Cu pumnul în masă. Atâta știe! Așa a făcut și cu puciul lui Tudose. A umblat prin toate satele să ridice primarii contra lui Dragnea. Acum a făcut la fel. Nu se poate așa ceva. Distruge partidul și județul”, a declarat Alexandru Oprea,fostul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, în exclusivitate pentru CAPITAl.

Și alți membri PSD Dâmbovița sunt nemulțumiți de comportamentul lui Adrian Țuțuianu: „El nu știe ce înseamnă dialogul. Dă cu pumnul în masă și te ia la înjurat. Dacă nu faci ce spune el, nu trece mult și te trezești cu vreun control pe cap. El crede că dacă a mers cu Stan, merge și cu Dragnea. Uite că trădarea nu-l va aduce mereu pe culmile gloriei, așa cum visează. Sper să ne salveze Dragnea de el ca să mă pot întoarce și eu în partid”, a declarat un membru PSD Dâmbovița, care nu mai este, însă activ.