”Anul trecut a fost un an atipic, diferit de tot ceea ce ştiam până acum, care a adus o mulţime de provocări pentru toţi specialiştii din zona de HR. În consecinţă, în 2020 am avut foarte multe proiecte noi, unele mai populare, altele mai puţin populare, dar pe care din fericire le-am dus cu bine la bun sfârşit, astfel încât să putem susţine şi creşte business-ul”, ne-a spus Diana Ciobanu, HR Business Partner E – INFRA.

”Pentru Nova Power & Gas, am crescut echipa cu peste 30%, ceea ce este extraordinar, având în vedere tendinţele din piaţa muncii”, a mai precizat Ciobanu pentru Capital.

Categoric, în straniile condiţii de pandemie şi cu prin implementarea telemuncii, a fost o provocare pentru departamentul HR să poată integra cu succes noii membri ai echipei.

Suntem în era digitalizării şi cred că asta va face diferenţa în resurse umane, va uşura mult munca atât a specialiştilor de HR, dar şi a echipelor. Totodată cred că organizaţiile vor înveşti mai mult timp şi efort în dezvoltarea angajaţilor, în flexibilizarea muncii.

În același timp, ”Continuarea proceselor de digitalizare pentru automatizarea anumitor procese şi reducerea timpilor de răspuns”, rămâne prioritară pentru E – INFRA, ne-a mai spus Diana Ciobanu. ”Suntem pe val, deschidem poziţii noi, creştem ca business şi planificăm să extindem echipa cu un procent semnificativ”, subliniază HR managerul companiei.

Cât despre viitor, tot despre digitalizare este vorba. ”Suntem în era digitalizării şi cred că asta va face diferenţa în resurse umane, va uşura mult munca atât a specialiştilor de HR, dar şi a echipelor. Totodată cred că organizaţiile vor înveşti mai mult timp şi efort în dezvoltarea angajaţilor, în flexibilizarea muncii”, concluzionează Diana Ciobanu.

 

”Dincolo de orice, pasiunea pentru ceea ce faci este cea mai importantă”, Diana Ciobanu, HR Business Partner Performance Management, E-INFRA