Clotilde Armand s-a dus în miez de noapte la ambasada SUA să reclame că ar fi fost furată în alegeri. Este disperată că a pierdut scaunul de primar. Totuși, nu înțelege un adevăr simplu: romanii s-au săturat de userisme. Dovada este dată de rezultatul alegerilor.

Clotilde Armand este înfuriată

Robert Turcescu a lansat o întrebare aparent simplă în deschiderea podcastului: „Cine este Clotilde Armand?”.

„A ajuns să se ducă la ambasada Statelor Unite. Cine e asta, Clotilde Armand? Asta este marea mea întrebare în deschiderea acestui podcast. Vreau și eu să înțeleg. Cine e asta, de a dat o țară întreagă peste cap. O să vedeți, începe un cor întreg în zona online: ‘Fraudă masivă! S-a furat! Aoleu’. E o nenorocire curată”, a spus Robert Turcescu în deschiderea podcastului de pe canalul de YouTube „HAI România”.

Întreaga ediție a podcastului poate fi urmărită AICI.

Clotilde Armand
SURSĂ FOTO: YouTube/ HAI România

A creat o situație sensibilă după ce a mers la ambasada Statelor Unite

Jurnalistul Mirel Curea a explicat că decizia Clotildei Armand a creat o situație foarte sensibilă. Totodată, el spune că vizita la ambasada Statelor Unite confirmă „o teză pentru care Tavi Hoandră își lua amenzi” în emisiune.

„Zic foarte pe bune. Este un cetățean străin, ceea ce în România este un mare privilegiu, cu un tupeu patologic. Mult peste tupeul de tip ONG-ist al useriștilor. Ține, în opinia mea, de patologic. Nu sunt medic, nu sunt psihiatru, dar când văd un om care o ia razna din punctul ăsta de vedere, pot să constat că arată a altceva, nu a om normal.

Foarte interesant. Din toată chestia asta, eu am două componente care pe mine mă interesează. Unu: Faptul că femeia este razna, ca să nu vin cu un diagnostic medical. Nu-i de nasul meu, nu-s medic. Doi: Americanii decid ce se întâmplă în România? Ea confirmă o teză pentru care Tavi Hoandră își lua amenzi din cauza mea, când ma invita la el în emisiune. De ce s-a dus la ambasada Statelor Unite?”, a subliniat jurnalistul Mirel Curea.

Dacă americanii ar fi vrut ca vizita ei să rămână secretă și confidențială, așa ar fi rămas

Robert Turcescu a intervenit cu o altă întrebare: „De ce nu s-a dus la ambasada Franței?”. Potrivit explicațiilor oferite de Mirel Curea, situația este una delicată.

„Pentru că ăia i-au dat flit. Am un prieten, un diplomat, om de cultură, deștept. L-am întrebat și eu. I-am pus aceeași întrebare. (…) Ce-i asta pentru voi? Ăla mi-a zis: E o zanga de care nu știm cum să scăpăm, pentru că suntem acuzați. Ne-a făcut o imagine cum că ne amestecăm în treburile interne ale României. (…) Probabil de aia s-a dus la americani. Eu cred că această chestie i-a scos din minți pe americani, pentru că iată ce concluzii se trag: în România, peste BEC, peste prefecturi, peste Guvern, sunt americanii. E o chestie care este să-i pună într-o postură foarte proastă pe americani”, a răspuns Mirel Curea.

Mai mult decât atât, jurnalistul a subliniat că este convins de un lucru. Dacă americanii ar fi vrut ca vizita ei, făcută în noapte, să rămână secretă și confidențială, așa ar fi rămas.

Întreaga ediție a podcastului poate fi urmărită AICI.