Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni, cu data estimată de începere  15 februarie 2018 şi salariul de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar, se arată în comunicatul de presă al ANOFM.

Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi /39 de ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 fiind zi de odihnă. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. În decursul celor 6,5 ore este prevăzută o pauză de o jumătate de oră. 

Cazarea este asigurată de angajator, iar lucrătorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli.

Pentru detalii şi înscriere, persoanele interesate trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de care aparţin cu domiciliul sau reşedinţa. Datele de contact pot fi vizualizate  http://www.eures.anofm.ro/contact.php .

Înscrierile au loc până la data de 10 decembrie 2017. Dosarul pentru înscriere trebuie să conţină următoarele documente: copie CI sau BI, CV Europass în limba română, adeverinţă medicală, cu menţiunea „apt pentru muncă”.

Selecţiile se vor desfăşura în perioada 11 – 15 decembrie 2017, locaţiile urmând a fi comunicate în timp util pe site-ul ANOFM, www.anofm.ro .