Irinel Columbeanu are încă pofte de milionar. Nu vrea să respecte ce îi recomandă nutriţionistul!

Irinel Columbeanu își amintește cu dor de vremurile când se bucura de luxul unui meniu de milionar, chiar și acum, în căminul de bătrâni.

Ion Cassian, proprietarul centrului de îngrijire pentru bătrâni unde locuiește fostul om de afaceri, a dezvăluit pentru Playtech preferințele culinare ale acestuia. Și ce anume îl roagă să îi procure din oraș. Totodată, am aflat că fiica sa din America, Irinuca, este alături de el în momentele dificile și că nu l-a uitat.

Irinel Columbeanu, care a suferit pierderi financiare considerabile. Asta din cauza unor contracte păguboase și a datoriilor masive la bănci, își amintește cu nostalgie de vremurile bune.

Adică de timpurile în care se putea bucura de un meniu extravagant, chiar și acum, când se află într-un cămin de bătrâni.

”Irinel s-a acomodat cu noi, vorbesc adesea cu el, mănâncă ce este în meniu, care este stabilit de un nutriționist, în funcție de bolile fiecărui pacient, unii au diabet, alții au colesterol. Evident că, aici, la noi, nu este ca acasă, unde mâncai ce voiai, aici nu ai voie prăjeli, gogoși.

Dar, când ies în oraș, Irinel Columbeanu mă mai roagă să îi cumpăr cam ce pofte are el, vrea sushi și croissante, de obicei.

Îi cumpăr, evident, pentru plăcerea lui. Iar când era la noi, Zina Dumitrescu mă ruga să îi cumpăr prăjituri. Meniul ei preferat era de cartofi prăjiți cu carne de pui”, a spus Ion Cassian.

Rămâne la azil chiar dacă e restanțier

Irinel Columbeanu primește o pensie de aproximativ 2.000 de lei. Iar costurile pentru șederea la azil variază între 4.000 și 8.000 de lei. Asta în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient. Cu toate acestea, Ion Cassian a subliniat că nu are intenția să îl elimine pe Irinel. Chiar dacă acesta nu poate acoperi integral suma necesară.

Ion Cassian vrea să îl păstreze pe Irinel în centrul de îngrijire. Indiferent de restanțele financiare. Chiar dacă fostul om de afaceri nu dispune de resurse financiare suficiente pentru a acoperi taxa în azil.

„Mai are restanțe, nu foarte mari, adică nu e plătit totul 100%. Dar, asta nu înseamnă că, dacă nu va reuși să plătească tot, eu îl voi da afară. Va sta la noi, cât va dori, cu pensia lui, de 2.000 de lei.

Păi, doamna Zina Dumitrescu avea o pensie cu mult mai mică și, în ultimii săi trei ani de viață, nu a mai completat nimeni pentru taxă, au rămas restanțe de mii de euro. Pe fiul lui nu l-am mai căutat. Cu o persoană cu acest caracter nici nu vreau să intru în contact!”, ne-a mai menționat Ion Cassian, în exclusivitate pentru Playtech Știri.